7 snygga flatform sneakers

Flats + plattform = flatform, eller kort och gott platåskor. Oavsett vad du väljer att kalla dem så är sneakers med hög sula hetaste skotrenden just nu.

Ibland vill man ha lite höjd på skorna, men det är inte alltid man pallar stylta fram på klackar till och från förskolan. Då tackar vi för trenden med flatforms! Höjd på sulorna utan minsta lutning för fossingarna. Vi har valt ut sju av de snyggaste flatform-skorna i butik just nu.

nelly-flatform-sneakers

En skamlös kopia av Rihannas Suede creepers för Puma. Men eftersom de fåtal exen av skorna försvann på mindre än 10 minuter när de landade i butik, är vi ändå glada att Nelly erbjuder en egen variant på gummisulorna. Skor i mockaimitation, 399 kr, Nly Shoes/nelly.com.

by-malene-birger-flatform-sneakers

Visste ni att det här populära mönstret är inspirerat av ett elementskydd i Malene Birgers hus på Mallorca? Nu finns mönstret på platåsneakers med. Slip-ins, 2295 kr, by Malene Birger/nelly.com.

 

selected-femme-flatform-sneakers

Sammet är höstens trendmaterial nummer 1. Dessa mörkblå sammetsdrömmar skapar grova cravings. Slip-ins, 999 kr, Selected femme/nelly.com.

apair-flatform-sneakers

Sulan behöver inte alltid kontrastera, det är lika snyggt med en monokrom sko. Flatforms i mocka, 1899 kr, Apair/boozt.com.

zalando-flatform-sneakers

Brokad och metallic är två andra trender vi ser i år och här samsas de båda på dessa flatforms. Sneakers med kardborrstängning, 849 kr, Eeight/zalando.com.

axel-arigato-flatform-sneakers

Axel Arigato är ett ganska nytt svenskt skomärke som vi älskar. Speciellt dessa vinröda mocka-sneakers med platå. Flatforms, 1500 kr, Axel Arigato.

carvela-flatform-sneakers

Kanske inte en sko för alla, men förstå hur mysigt att gosa ner fötterna i de här? Sneakers med fuskpäls, 1699 kr, Carvela Kurt Geiger/boozt.com.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..