Shoppa rosa för en god sak

Oktober = rosa månaden. Vi har valt ut några rosa favoriter som du kan shoppa med gott samvete – och för en viktig sak.

Foto: Sofi Fahrman

Foto: Sofi Fahrman

Essie har en limiterad kollektion med 6 nagellack i rosa nyanser. För varje sålt lack skänker de 10 kr till Cancerfonden. Essie ambassadör Sofi Fahrman visar här upp två av nyanserna: ”Status symbol” och ”Bachelorette bash”. Fint att mixa två nyanser!

lindex-rosa-bandet

I förra veckan skrev om Lindex Pink collection. Idag lanseras kollektionen i butik och online, där 10 % går till Cancerfonden. Varje år designar Lindex ett armband där hela vinsten doneras, och i år är det ett ljusrosa armband med en fin rosett, 99 kr.

aco-rosa-bandet

Apoteket Hjärtat shoppar du under oktober flera produkter till förmån för Cancerfonden. Vår favorit är Acos body lotion där 2 kr går till rosa forskningen.

pampers-rosa-bandet

Förena nytta med ännu mer nytta. När du ändå ska köpa blöjor under oktober, välj Pampers Baby-Dry pants där 5 kr av varje paket går till Cancerfonden.

alicia-vikander-rosa-bandet

Sedan har vi såklart Rosa bandet, som i år har formgivits av Alicia Vikander. Förutom att du skänker de 30 kr som Rosa bandet kostar genom att köpa det, så påminner du även människor i din närhet om att också stödja Cancerfonden, genom att bära bandet.

burn-cancer-bonshop

Det är inte bara under oktober månad du kan shoppa för att stödja kampen mot cancer. Doftljusen i Victorians Burn Cancer-kollektion säljs året om till förmån för Ung Cancer där 10 % av försäljningspriset går till organisationen som jobbar med att stötta unga vuxna som drabbas av cancer. Doftljuset ”Silver Rain” med äppeltoner hittar du på bonshop.se för 199 kr.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..