Vilken powerlunch!

Hur mycket påverkar vi egentligen våra barns utveckling genom att leka med och aktivera våra bebisar?

Den spännande frågan var temat när mama-favoriten Jenny Strömstedt bjöd in mama-gänget till en inspirerande lunch tillsammans med vår samarbetspartner Unicef! På plats var bland andra mama-bloggarna Knivlisa, Carin da Silva (vi fick äntligen träffa ljuvliga lilla Max, 3 veckor, för första gången!), Alexia Kafkaletos, Kitty Jutbring, Nisse Edwall, mamas chefredaktör Lollo Bratt, skådespelerskan Eva Röse (också hon i sällskap av sin pinfärska lilla bebis!). Det blev ett spännande samtal med Hans Forssberg, professor inom neurovetenskap, och vi pratade om allt från hur skärmtid påverkar oss själva och våra barn, till hur viktigt det är att stimulera små barn till lek och nyfikenhet så tidigt som det bara går och vilka effekter det får senare i livet. Mer info om Unicefs viktiga arbete för att främja alla barns utveckling hittar du här!

mamas chefredaktör Lollo Bratt och Unicef-ambassadören Jenny Strömstedt.

img_4918

Tillsammans med h&m Foundation har Unicef tagit fram den interaktiva jackan UNI_FORM, som en symbol för alla barns rätt till en bra start i livet.

uni2

Triss i mama-bloggare: Knivlisa, Alexia och Nisse!

5

mama-bloggaren Carin med lilla Max, 3 veckor <3

10

Unicef-ambassadören Eva Röse.

Fotograf: Melker Dahlstrand.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..