Träningsinspo!

Hur många hade träning som nyårslöfte i år? Vi vet hur du håller motivationslågan uppe!

På mama-redaktionen har ovanligt många lunchraster spenderats på gymmet de senaste veckorna. Det har checkats av pilates, ”bootylicious”, hårda pt-pass, dans och trendiga ”barre”.

Frågan är hur länge det varar, men när vi får en dipp i mars efter ett par träningsintensiva månader så boostar vi motivationen med en av mamas superpeppiga träningshelger mama på rymmen. Följ med du också! Ta med tjejgänget eller åk själv och unna dig en hel helg med  träning, avkoppling, god mat och 100% fokus på dig.

Missa inte första helgen 24-26 mars med ”Biggest loser”-pt:n Sabina Dufberg, aktuell med träningsappen Stronger better you, som håller inspirerande pass och föreläsning. Dessutom står yoga, löpning, funktionell träning, core och workshop med raw food-drottningen Erica Palmcrantz Aziz på schemat. Läs mer om årets alla mama på rymmen-helger här.

mamas projektledare Caroline med Sabina Dufberg på lanseringen av Stronger better you-appen i går.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..