Ett sorgligt men glatt farväl

En vemodig känsla, ett avsked, ett stort hejdå med en förhoppning på att vi ses snart igen.

Royal Kids bloggen föddes för en månads gästspel här på tidningen mama, nu är tiden kommen för ett avsked till Sveriges bästa mammatidning med de bästa läsarna. Det har varit otroligt kul att få sprida lite kunglig glans här, men nu är det dags att ta stegen mot nya vägar. Man vet aldrig vad som händer bakom nästa hörn, men det man vet är att there´s no limit out there.

Vad står näst i tur på min agenda? Som Sveriges barnklädesexpert fortsätter jag att trendspana världen över, jag är en av två i Trendpodden och jag släpper senare i år ett eget varumärke för barn 0-16 år. Jag tänker fortsätta brinna för barns rättigheter och stå upp för det goda i världen. Men framförallt ska jag vara det jag älskar allra mest, mamma till mina två fina tjejer.

Men tro mig ni lär se mig igen, för jag fortsätter blogga på min egen site med en slags Royal Kids blogg med en touch av barnmode och mitt liv som enastående (enastående är en trevligare variant utav begreppet ensamstående) mamma vid sidan av livet som entreprenör.

Vill du följa mig på så finner du mig på min Instagram @byengberg_com

Ett stort tack för den här tiden, spring nu och köp nya tidningen mama, det tänker jag göra!

Stor kram Johanna

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..