Radiojobb, naprapat och boksignering!

Puh! Nu kom jag och Kane-Lee precis genom dörren, efter en proppad jobbdag. Men en bra sådan.
Vi startade 07 imorse. Lillen bands upp i sjalen och vi drog iväg mot radiostudion. Idag ägnade jag förmiddagen där för att banda mina P3Osignat-program som sänds på helgerna i Sveriges radio P3. Och även för att göra en intervju med en av dom nya artister som signats av ett skivbolag tack vare att han hörts i just mitt program.
Jättekul att kunna va me och se när nya artister tar avstamp ut i sina karriärer.

Min kära mor & far tog en promenad me lillen en stund på förmiddagen så jag kunde ägna mig åt jobbet. O det funkar super.
När dom kommer tillbaka så ammar jag och kan finnas där om lillen behöver mig. Och runt lunch är jag klar och vi kan hänga.

Men idag var fler saker på schemat och jag passade på att dra förbi min fantastiska naprapat Daniel Lagerborn. Jag vet att jag sagt det förr, men att inte fler går till en naprapat under graviditet och efter förlossning är för mig en gåta. Han hjälper ju mig att komma tillbaka till min naturliga, starka och friska kropp nu efter allt som hänt. Och han hjälpte mig att fungera som vanligt genom hela min graviditet. Så fort det dök upp en ilande nerv eller värkande höft så var han där och fixade bort det. Och jag rörde mig som innan graviditeten hela 42 veckor 😉 MYCKET tack vare honom kan jag säga.
Och då jag fått många frågor av folk runt mig vart jag går. Och fler som varit helt saliga efter att dom behandlats, så ger jag nu alla er som vill, bor i Sthlm och behöver naprapathjälp uppgifter till honom. Han håller till på Södermalm och är van att ta hand om gravida och förlösta kvinnor. Och alla andra tränings-och förslitningsskador också såklart 😉
Så, då var det sagt!!!

Men, sen var det bara att binda upp lillen i sjalen igen och dra in mot stan och nyöppnade Urban Deli för att signera böcker på bokreleasefesten för Rosakokboken som jag vart med och jobbat med. Vi har redan samlat in 500 000 kronor till Cancerfonden via boken. Och vi alla har ställt upp gratis. Kul att det är en sån succé!
Kane-Lee minglade och pratade glatt me alla. Han var med mig uppe på scenen. Och han passade på att äta vid bröstet medan jag satt och signerade. Haha, multitasking mom!

Allt går bara man vill!
(Och om man har fantastiska morföräldrar som älskar att hänga på ;))

Bilder:
Först artisten The Screamer som intervjuats idag.
Sen lite jobb och mingel från Rosa Kokboken.

IMG_7029.JPG

IMG_7039.JPG

IMG_7037.JPG

IMG_7041.JPG

IMG_7052.JPG

IMG_7046.JPG

IMG_7048.JPG

IMG_7044.JPG

IMG_7042.JPG

IMG_7058.JPG

IMG_7059-0.JPG

 1. Denise skriver:

  Heja dig kring amningsdebatten! Min dotter är 6 veckor och jag ammar lite överallt, vart än jag är där hon behöver mat. Häromveckan ammade jag på bussen och sen gåendes av bussen, men jag tror ingen anade något mer än att hon låg o sov i min famn. Amning handlar ju inte om en vilja att flasha brösten, utan precis som du skriver att ge mat till sitt hungriga barn. Och nej, jag vägrar lägga henne under en varm sjal när hon äter men väljer att amma smidigt.
  Tänkte passa på att fråga vart din bärsjal är ifrån? Materialet ser så bra ut!

 2. Elina skriver:

  Personer som du behövs i amningsdebatten idag. Heja Sanna!!

  1. Ska publicera ett inlägg om det imorrn. 😉
   Tack! <3

   1. Elina skriver:

    Så bra skrivet och sååå viktigt!! Kramar till dig från en amningsförespråkande barnmorska och mamma!

 3. Ska ga till en kiropraktor tack vare att du skrivit sa mycket om… naprapater.. (my mistake) i din blogg. Aja, nara iallafall!

  1. Dom jobbar ju på liknande sätt bara det att kiropraktorer bara knäcker o naprapater både knäcker och trycker. Mina muskler behövde trycket o massagen för att inte hoppa tillbaka. Men bra att börja nånstans! Lycka till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..