Vi jobbar vidare

Ligger i soffan och försöker natta lillen. Han tuggar på sin bitring för sig själv här vid mitt bröst. Han har börjat bita mig i bröstet på kvällarna, så är han inte tillräckligt trött får han bita av sig på sin ring istället just nu. Buse.

Annars har jag haft en bra dag. Vi har vart iväg och jobbat på Älvsjömässan även idag och fortsatt vår kamp mot cancer. Vi sålde slut alla böcker vi hade idag av Rosa Kokboken.
Idag var det jag, Anna Book, Anna-Maria Corazza Bildt & Anna Benson som var på plats. Det känns verkligen bra att kunna dra sitt strå till stacken och jobba mot en bättre hälsa och lyfta frågan om hälsosamt leverne. Det är nåt jag pratar om i boken. Eko, vego och glutenfritt.

Sen hann jag me en välbehövlig middag hos en nära vän. Kay somnade i hennes famn för en stund och det var så skönt att bara snacka av sig om allt och inget.

Men nu börjar det bli dags att sova för oss båda. Kay har åkt på en förkylning för första gången. Dock lindrig, men jag märker att han är lite tröttare. B är förkyld och troligtvis är det väl så som lillen fått det. Men sånt är livet. Första förkylningen av många framöver, hehe.

Godnatt!

IMG_7908.JPG

IMG_7909.JPG

IMG_7851.JPG

 1. Jenny skriver:

  Tack för ditt fina arbete med cancer fina Sanna! Jag läser vär i bloggen vilka du idag arbetat med under mässan och läser namnet Anna på mer än ett ställe, min älskade vän Anna 31 årlig tvåbarns mamma kämpar med cancer som inte vill ge sig 🙁 allt är så fruktansvärt och metastaserna vill inte sluta spridas!!!
  Det känns orättvist att hon på fredag åter igen ska kriga med nya cellgifter för de som sakta men säkert bryter ner hennes unga och förut så starka kropp!
  Tack åter igen för ditt arbete. Önskar mig ett mirakel av tomten till min vännen och många andra som krigar! Jag hatar Cancer!!!!

  Ha en fin söndag du vackra kvinna
  varma kramar från Jenny!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..