Mellanlandar efter morgonjobb

Hemma igen. Ligger klarvaken i ett mörkt rum med en sovande Kay vid bröstet. Det där me att vila på dan är fan inte min grej 😉

Nu har jag iallafall vart i Uppsala och levererat 19 000 via mitt program P3Osignat och dom grymma artisterna Marie Lalá och My heart is a metronome som spelade in pengarna. Marie fixade in 14 000 helt själv! Grym!Så TACK till er!

Resan gick skitbra. Och Kay lyckades dessutom pricka in ett passande toalettbesök just på tåget imorse. Haha, så typiskt! Och jag är glad över att ingen annan åkte så tidigt en söndag. För är man själv i en vagn så tycker jag att det är okej att omvandla ett säte till skötbord, haha. Jag har ju alltid me mig ett bärbart skötbord. Men hade det vart fler i vagnen så hade jag såklart visat respekt åt dom och inte bytt blöja där. Sånt tycker jag är viktigt. Däremot tycker jag det är så skönt att allt alltid löser sig. Har du barn så måste allt liksom bara fixas och som mamma blir du fan expert på att lösa situationer 😉

Nu hann jag bara mellanlanda hemma innan jag snart ska iväg igen. Vi är bortbjudna på middag. Så det är bara att fortsätta låtsas som att jag sovit och tro på att jag är så där pigg som min kropps hormoner just nu lurat mig till att tro, haha.

Glad tredje advent!

IMG_8879.JPG

IMG_8895.JPG

IMG_8886.JPG

  1. Haha! En gör det som krävs 🙂
    Vilket praktiskt skötbord, vart kan jag hitta ett sånt? Har bara ett tunt litet plastskydd som jag kan byta på.
    Synd att du inte var med lite mer i buren, hade tyckt det var kul att få lyssna lite på dig. Men såklart, anledningen till att du var där är ju superviktig <3

    1. Tack 😉

      Ja, skötbordet e skitbra, speciellt då jag aldrig har vagn o det är enkelt o lätt att ta me o det ryms både blöjor, bajspåsar o våtservetter. Jag köpte det på big baby tror jag, men vet att det finns på flera barnbutiker.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..