En mindre stark dag

Nu sitter vi här igen, jag och min son, tillsammans i en mysig famn. Jag älskar den här underbara själen så otroligt mycket.


I perioder så stormar det lite extra i livet. Jag är inne i en sådan period sedan ett tag. Dock något jag totalt tagit kontrollen över. Men vissa dagar är jag mindre stark, då bryter alla tvivel, tankar och jobbiga känslor igenom. Idag var en sådan dag. Dock en jättefin dag tillsammans med min son, bara jag och han hela dagen. Och det är även i sådana stunder som jag mitt i allt kan känna en sådan otrolig tacksamhet och ödmjukhet gentemot livet för att jag fått äran att fostra och ta hand om en sådan kärleksfull och underbar själ som Kane-Lee. Han är en så stor anledning till lycka i livet.


Och nu när vi leker har även matlagningen kommit in i leken utöver bilar, kanor och språngmarscher. Och det är så kul att se utvecklingen. Nu ska det beställas mat av honom och han lagar och fixar;)

Men det är väl som hemma då, han hjälper ju ofta till i köket. Och ikväll unnade vi oss kvällsfika ihop i soffan innan läggdags. Sojagrädde med vinbär och chokladsås/pudding. Mums! Kändes som ett fint avslut på en lång dag av känslor, men framförallt många timmar av utomhuslek tillsammans.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..