Dags att städa ut det gamla

Puh. Vilken fixardag. Och ändå känns det som att inget är gjort. Alltså, den känslan 😉

Tur att jag vet hur mycket jag faktiskt fixat. Sakta tar det form. Jag känner bara att jag måste rensa här hemma, städa ur, göra mer plats, rensa energier. Och idag satte jag igång. Jag börjar i sovrummet.

Så idag har jag tvättat all tvätt jag lyckades klämma in i tvättstugans 4 maskiner. Jag drog till Claes Ohlsson och köpte massvis med lådor till förvaring och spenderade sedan resterande timmar åt att sortera alla mina smycken. Dock hann jag bara med örhängena idag. Men planen är att fortsätta det här hela nästa vecka då jag ska ha mer tid.


Sedan blir det grovsopor, myrorna och allt det där framöver. Jag är i ett skifte känner jag och det är dags att städa ut mycket gammal energi.

Härligt! Nu kör vi!

  1. Nä men kära du vad mycket örhängen! Har dock förstått att du gillar smycken…..men så mkt ? Härligt att rensa dock! Älskar det! Samlar på mig grejer och så rensar jag mellan varven. Vill inte ha för mycket då det alltid kommer nytt. Ska nog också göra mig av med lite gamla energier faktiskt ?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..