Dagen som förändrade mitt liv

Idag, för exakt 2 år sedan vid den här tiden. Runt 10-tiden på förmiddagen så promenerade jag upp till SÖS BB med min runda mage, 8 dagar över tiden. Värkarna hade startat vid 02 på natten och nu var de täta. Jag var lugn, spänd på att äntligen få krama om dig och hålla dig i min famn.Tre timmar senare, klockan 13.08 så flög du ut på tredje krysten redo att möta världen. Och som du har mött den. Med en livsglädje som få och en energi som din mamma 😉 Ord kan inte beskriva vad du gjort för mig. Det enda jag kan säga är att när du kom så förändrade du mitt liv för alltid, på ett sätt som jag bara kunnat drömma om. Kane-Lee, min intelligenta krigare, min älskade son. Det är en ära att få vägleda dig genom livet. Tack för att du valde mig? GRATTIS PÅ 2-ÅRSDAGEN. Jag älskar dig till planeterna och tillbaka.?☀️???

  1. Nu blev jag rörd igen av något du skrivit. ? Känner igen mig en del, 3 maj 2015 19.55 förändrades mitt (och min mans liv) för alltid. Då kom vår älskade son ut till världen. Kärleken jag känner är oändlig. Tacksamheten är så stor. Stor kram till er fina människor.

  2. R skriver:

    Stort grattis till er båda! Jag läser din blogg ofta och blir ofta rörd av hur fina ni är, båda två! Kärleken mellan er syns verkligen (och smittar av sig)! Jag önskar er all lycka i världen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..