Så ska en 2-åring firas 

Gårdagens firande blev helt perfekt för min lilla 2-åring. Jag & Kane-Lees pappa startade allt med att sjunga redan vid frukost. Och blåbärspannkaka och jordgubbsmajskrokar fick bli hans B-Dayfrukost.


Så kul att se hur han gungade med till sången. Märktes tydligt att han förstod att det var något speciellt med dagen.

Han och jag hade förberett oss genom att prata om allt, vi tittade på gamla bilder från hans förlossning och hur han växte upp. Och jag berättade att det var idag för exakt 2 år sedan som han kom ut ur magen. För att han låg i min mage, det är han medveten om 😉 det gillar han att prata om sedan tidigare. ☺️️

Dagen fortlöpte med utelek och bärplock. Och innan lunchvilan så var det dags för fika, paket och ännu mer sång….


Han fick blåsa ut sitt ljus och äta gott. Och denna gång när vi kom in med tänt ljus, ballonger och paket så blev han nästan lite blyg. Han visste knappt vart han skulle göra av sig själv 😉 men glädjen lös igenom.


Presenterna som bestod av kläder med favoriterna polis/ambulans/brandbil och även ett set med samma uppsättning som leksaksbilar blev succé. Han uppskattade dem alla och var till och med framme och tittade på sina nya kläder flera gånger under dagen. Kul att han blev så glad!


Sedan var det middag med syster Jamila…


Och utomhuslek enda till läggdags. Då även kusinerna Ester & Ayou och deras mamma och barn Dolores och Dante kom och hängde.


Helt enkelt en GRYM 2-årsdag!!!

Idag har jag och gudmor Sara & gudmoster Selma planerat helgens kalas. Så än är inte firandet över 😉

  1. Lena skriver:

    Grattis i efterskott Kane-Lee!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..