En fin dag med en sorg i bakgrunden

Har precis ätit en enkel och god fredagsmiddag med min son…


Vissa dagar är bara sådana där sköna dagar då allt tas som det kommer. Idag var en sådan dag. Jag och Kane-Lee har umgåtts bara vi två, vi har handlat till helgens kalas och lekt utomhus en hel del.


Dock har en tyngd legat över mig och många med mig idag. Nyhetssändningarna fick stå på under frukosten och även senare på dagen. Jag kan inte för mitt liv förstå hur människan kan vara så ond. Och att så många runt om oss är precis lika onda. Att kallblodigt döda 84 personer varav 10 barn. Vad får dig att utföra ett sådan handling?

Jag vet vad en kaotisk bakgrund kan göra med folk och hur enkla vi är att hjärntvätta. Men ändå?! Att vi kan hjärntvättas till en så rå ondska är för mig ändå en gåta. Det är så läskigt. Jag blir tårögd bara av tanken på alla de familjer som just nu är i sitt livs största sorg ?

All min kärlek & stärkande energi till alla er i Nice just nu.??????

 1. Hanna skriver:

  Det är så hemskt och jag är rädd att det här bara är början. Att det kommer bli värre.

 2. 7 år. Pojken är helt förstörd och förmodligen bortom all räddning. Den råa ondskan bara ökar i världen och jag befarar att vi bara kommer att få se allt fler attentat liknande detta. Också här hos oss i norden.
  http://www.expressen.se/geo/magda-gad/i-skrackens-gransland-nar-de-ville-kom-de-och-valdtog-oss-i-kallaren/
  Kolla Katrin Zytomierskas blogg, hon och hennes familj befann sig mitt i lastbilsmassakern i Nice. Det kan ha varit en sådan här förstörd pojke som körde fordonet.
  Det är inte utan att man kräks. Allt detta pågående vansinne i världen. Allt hat som sprids. All terror. All död. Och ingen kan stoppa det. Ingen kan känna sig trygg någonstans längre.

  Man bara dör inombords. Och jag har sedan länge tappat tron på människan och på att godheten vinner. Jag v i l l tro på godheten och försöka se kärleken i människor men jag finner det så svårt att ens le nuförtiden i allt detta så brutala lidande runtomkring oss.. huga.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..