Full action på party

Kom just hem från ett 2-årskalas med familjen som pågått hela dagen hemma hos gudmor Sara och gudmoster Selma. Vi gick upp i ottan och har fixat sedan dess. Vi har bakat, pyntat & blåst ballonger. Och sedan umgåtts, skrattat, sjungit och fikat. Full action! Och lilla 2-åring själv har varit så i gasen enda sedan han vaknade. Jag har pratat med honom om kalaset under veckan. Och framförallt igår kväll och imorse. Han visste vilka som skulle komma och kände på sig hela dagen att det var något extra. Såå glad har han varit.

Men för någon timme sedan tog gasen slut och innan jag hann ge honom middag, borsta tänder och byta kläder så har det varit halvt krig här hemma 😉 Men det är väl sådant en får ta efter en riktig brakfest ?

  1. Helena skriver:

    Jag är själv nybliven mamma till en 6 månaders och hittade nyligen din blogg. Vill bara säga att jag tycker så mycket om att kika in här och läsa! Du och din fina son verkar ha en sådan fantastisk relation till varandra och du är verkligen en inspiration. Jag och min dotters pappa tror också på ett nära föräldrarskap och är veganer sedan många år, så jag blir så glad över att läsa om fler som delar samma tankar! Tack för att du delar med dig och stort grattis till ditt barn!

    1. Vad roligt att höra! Tack ? Och grattis till er med!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..