Sköna söndag 

Söndagar var förr i mitt liv riktiga ångestdagar. Jag hade så svårt att slappna av. Som tur är förändras livet, ofta till det bättre & nu för tiden så tycker jag oftast att söndagar är riktigt mysiga dagar. 

Idag var precis en sådan söndag. Även om jag varit sjukt trött enda sedan jag vaknade ;( men jag hade redan planer & dessutom kräver ju min lilla orkan sitt ?, så det var bara att bita ihop. Och det blev faktiskt en riktigt fin dag i solen.


Morgonen började med en god helgfrukost för mig och Kane-Lee. Valnötsbröd med oatleys ”på mackan”, vegansalami, avocado, örtsalt. Ekogrape & vinbär.

Pannkaka på sojamjölk med sojagrädde, vinbär & kanel. ?

Sedan drog vi och mötte upp vår vän Tresor för att köra en heldag utomhus.Vi promenerade till Djurgården & lekte i gräset så Kane-Lee riktigt kunde springa av sig. 😉

Vi fortsatte promenaden upp i Rosendals trädgård & satt och sedan på Djurgårdsbrunns värdshus och käkade lunch.


Vi fortsatte gå och gå medan Kane-Lee tog en lur. Och passade på att gå förbi Lydmar för en god juice som jag & Kane-Lee delade på. Något dom definitivt inte hör till vanligheterna då jag föredrar att vi båda dricker vatten. Men ibland måste man tillåta sig att rucka lite på reglerna 😉


En promenad hem till söder senare var jag lagom mör, redo för middag och nu klockan 19 är jag redo för att snart gå och lägga mig tillsammans me Kane-Lee. Haha, helt slut!

Ska bli sååå skönt att sova!!!! ?

Tack för en fin dag i solen☀️

  1. Alltså den bilden på Kane-Lee när han sitter i soffan och tittar rakt in i kameran. Blicken och hela han andas sååå härligt bus!:)

    1. Haha, jo tack han är ju minst sagt busig ? Härliga energiska unge?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..