En riktig chillkväll

Känslan just nu…


Efter en dag som startat i ottan efter en hel del ärenden. Så känns det såå skönt att bara få chilla i soffan för en stund. Det är även nu på kvällen som Kane-Lee brukar få en liten stund efter middagen att titta på sånger och sina älskade brandbilar och annat kul på telefonen. Jag tror att allt är bra, så länge det inte är i för stora doser. Och med den här lilla människans energi från det att han slår upp sina stora bruna ögon på morgonen, så kan jag tycka att det kan vara bra att även kunna vara still för en stund och liksom varva ned inför kvällen.

Själv tycker jag att det kan vara rätt skönt även jag. Jag sitter jämte honom och kan vara med och titta och kommentera på hans små filmer, samtidigt som jag kan passa på att blogga, kolla sms och allt det där som jag annars aldrig gör om han är vaken. Så just nu tycker vi nog båda att vi har det rätt bra 😉

Förutom en stor del av utomhushäng och ärenden så har jag fått hjälp av mina föräldrar för att lyckas fortsätta min storstädning och sortering i hemmet. Så efter utelek med både mormor och morfar så kunde mormor glida in och hålla mig sällskap, medan Kane-Lee och morfar var ute och cyklade nya cykeln och fortsatte med att leka sjukhus och bärgningbil.

Såå skönt att få hjälp. Att sortera smycken och städa allt smått här hemma är nästan omöjligt om jag är själv med honom. Den här lilla orkanen till son är dock perfekt när jag dammsuger och tvättar, då han älskar att hjälpa till. Men idag var det riktigt skönt med hjälp!

Imorrn fortsätter vi ?? Nu ska vi fortsätta vårt chill☺️️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..