Bröllop, fest & sol

Jag har precis landat i soffan med lite kvällssnack.


Vi kom nyligen hem från dagens härliga bröllopsfest & Kane-Lee somnade just i mitt knä. NU är det dags för lite tid bara för mig 😉

Men det har vart en härlig dag. Solen har skinit och jag & Kane-Lee har haft kul ihop hela dagen.

Vi startade med utelek och boll…


Fortsatte med långpromenad & bröllopsfest ute i Segeltorp för mina vänner Emil & Sassy. De gifte sig i Mexico i mars, helt själva med sin lilla familj. Men idag var alla vi andra, vänner & familj välkomna till en härlig Mexicofest i deras trädgård. Foodtruck med Mexikanskmat, en stor bar, pinatas i träden och en fin barnhörna för alla barn.
Vi kom tidigt och jag hann fota en del innan trädgården fylldes till bredden med folk. Dock är det lite lagom svårt att vara social med en liten orkan till son i 2-årsåldern. Haha, så förutom en kort mingelpaus då vi satt och åt en stund, så var det barnhörnan som gällde för oss 😉 Men även där var vi ju ett skönt gäng med barn som var i samma ålder. Så vi hade vårt eget mingel bland studsmatta, rutschkana & bollar, haha.


Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..