Nya naglar & mera bling 

Ibland behövs det tas tid åt sådant som på många sätt är roligt. Men samtidigt så har jag så svårt att sitta still under en så lång stund 😉 Idag skulle naglarna fixas igen på eftermiddagen efter 5 veckors utväxt.


5 veckors utväxt och lika snygga som nygjorda ?? Ännu en nöjd kund för Carolina på Salong V.

De här som jag klippte ned för att spendera sommaren på landet & leka i skogen. Inser att preferenserna för lång & kort är lite olika hos alla ? Men nu får de växa igen. ??

Och dagens val föll på färg, men en enklare grund. Och sedan en hel del bling.


Starka färger & mycket bling som sagt. Såå nöjd med mina nya somriga, glittriga & starkt lysande naglar. 

Och om någon har funderingar så har jag dessa för att JAG tycker att det är både roligt & skitsnyggt. Inte för att pleasea alla andras smak ? Och jag kan leva som andra trots mina naglar. Har ju trots allt haft lång naglar i 14 år. Allt handlar om vana och smak 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..