Mitt i allt men ändå lugn

Det är en så speciell tid just nu. En tid där mattan både har dragits undan under mina fötter, samtidigt som jag blir mer och mer stark i mina val och mitt eget liv.

Jag har nog aldrig spenderat så mycket tid bara med mig själv, & nu även min son såklart som jag har gjort den här senaste tiden. Jag funderar, planerar & sitter oftast ensam på kvällarna när min son har somnat och tänker på allt som hänt & händer. Och jag möter alla de där känslorna som dyker upp i det. Jag behöver den här tiden tror jag. Det är nytt på många vis för mig.

Jag närmar mig en intensiv höst där jag har både en & två hemligheter att avslöja för er 😉 Det är mycket som händer nu kan jag lova. Och jag ser fram emot allt med både en aning pirr & en massa spänning & välkomnande känslor.

Men mitt i allt det här så fortsätter jag att njuta av min sommar med min son, fokusera på nuet, ladda för det som komma skall & öva på att hitta en inre balans.


Imorrn är det jag som fått äran att leda Prides invigningskväll. Så nu är det en kväll av manusplugg som gäller 😉 

  1. Mona skriver:

    Fina Sanna du verkar vara en sån fin människa och mamma och jag tror på dig och tror allt ordnar sig till det bästa .Tack för en intressant och bra blogg.

    1. Tack fina du för de varma orden ??☺️️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..