Så mycket kärlek 

Vaknar upp med en fin känsla i kroppen.

TACK Pride för att ni lät mig tala om några av mina hjärtefrågor. Att ni höll en tyst minut med mig, att ni skrattade & grät med mig. TACK Pride för att ni återigen trodde på mig som host för er invigning. Tack Pride för en kväll där jag för en gångs skull inte kände mig som ett UFO, utan snarare som en i mängden. Tack Pride för att ni fortsätter att möta världens mörker med kärlek. Glöm aldrig att det är DU som bestämmer VEM DU ÄR & VEM DU ÄLSKAR!!! All kärlek & Happy Pride mina vänner ???

  1. Åkte T-bana Pridedag 1 när 2 tjejer satte sig mitt emot mig och började kyssas.
    ”Blir du kåt nu, heterogubbe!” fick jag höra.
    Kan man få en större förolämpning?

    1. Människor som beter sig illa finns dessvärre överallt 🙁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..