Tack!!! Och hej då!!! <3

Jag skriver det här med blandade känslor. Idag är nämligen sista dagen för mig att dela med mig av mitt & Kane-Lees liv här på Mama. Jag kommer efter idag att sluta blogga här & vill tacka alla som supportat, kommenterat, peppat & stöttat mig genom den tid som jag skrivit min ”dagbok” här. Jag har alltid skrivit rakt ur hjärtat & aldrig försökt att försköna något. Livet är fint som det är, utan filter. Även om det har sina upp & nedgångar.

För er som vill fortsätta att följa mitt liv & mina tankar så är ni mer än välkomna att följa med mig till Amelia där jag börjar blogga från & med imorrn.

Ni kommer hitta mig på blogg.amelia.se/sannabrading från & med den 1/8.

Jag hoppas verkligen att ni vill fortsätta följa mig & dela med er av era kommentarer till mig. Det har varit en fin tid med er på Mama!!!

Och som ett sista inlägg så tänkte jag dela med mig av min fina söndag.

Vi har just kommit hem efter drygt 8 timmars utelek i olika parker. En heldag med Kane-Lee. Han & jag och det har varit en superdag!


Så härligt att bara vara. Och att dessutom vara det tillsammans med min älskade lilla teammate har varit grymt. Trots hans extrema trotsperiod just nu, så har hela dagen bara flutit utan ett enda bråk. Men jag tror bara att det var en bra dag för oss båda. Vi gick upp vid 07, hade ingen stress, drog ut & lekte vid 09 och har låtit dagen föra oss dit den velat.

Vi har träffat trevliga barn & föräldrar i parkerna. Vi har mött på vänner & bekanta på stan under våra promenader & vi har käkat lunch på uteserveringen på en av mina favoriter ”Chutney”, en av Stockholms äldsta vegorestauranger.


Och strax innan 18 så var vi hemma igen. Hungriga men glada!

TACK alla ni för ett fint 1,5 år på Mama!

 1. Lena skriver:

  Alla ska med! ?

 2. Följer gärna med dig till din nya blogg pa Amelia.
  Du har sa mycket kloka tankar och värderingar, alltid intressant att läsa!
  Sedan är det sa härligt att se kärleken till din son !

 3. Helena skriver:

  Självklart så hänger jag med till din nya blogg 🙂

 4. Catrin skriver:

  Hej! Du har en sån trevlig blogg, roligt att du fortsätter, jag kommer hänga med till Amelia ?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..