Sol, bad och …

Lite vård. Av mig, för herregud va min kropp behöver tas om hand efter bad mycket sol, bad och lite sjukdom.

Idag har jag och barnen varit ute hela dagen då Rasmus varit dåligt. Det var ju som bekant skit varmt idag, och det har verkligen varit fullt ös att se till att barnen dricker, äter osv. Mina kids tappar lätt aptiten så snart det är varmt så jag försöker ge lite saltare mat och massvis med snacks.

Vi åkte till Åkeröbadet där Aline har simskolan vid 14 och Ian vid 15. Allt gick super, och båda är peppade på simskolan. Tur att storasyster fick visa hur det skulle gå till innan, så lillebror vågade.

Nu har vi kommit hem och jag har duschat iskallt, det är typ 27 grader inne hos oss och jag smälter. Jag passade på att sätta i min Olaplex och kommer låta den sitta hela kvällen. Det är för övrigt mitt bästa tips när det kommer till hårvård, låt inpackningen vara i – länge, sov gärna med den!

Förutom det så var det på med massvis med kroppslotion, gillar den här från Björn Axén, den är vårdande och doftar så gott! Och lite parfym! Jag brukar inte ha lacoste, men dofter, i tell you, det är sommar på en flaska! Mums!

Stor kram! Hjärta gärna inlägget om ni gillar det!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..