Lycklig idag!

Idag är det lördag, trots lite och väldigt dålig sömn känner jag mig riktigt glad. Det är fint och iordning i lägenheten. Nästan allt är på plats, och jag känner äntligen lite ro.

Vi hade en fin middag igår och ikväll ska hela familjen till Bella på familjemys, och pyjamasparty! Alla är otroligt glada och tillfreds. Plus! Imorgon sticker vi till Åre. Superspontant! Väldigt kul!

Jag i en kavaj och jeans från kappahl!

Foto: Rebecka Rynfeldt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Hermine Hold

När man har en bästa vän som bara levererar, igen. Wow! Det är ju helt magiskt vad alla som jobbat med Hermine Hold har lyckats skapa. Otroligt vackra produkter som har en helt ofattbar fin design! Så fina så!

Img 3645.jpg
Img 3654.jpg

Ni kan ju bara ana vad fint det var att få hem detta bud, blommor från Interflora och helt underbara hårprodukter!

Img 3657.jpg
Img 3656.jpg

Hermine Hold! Jag har ju redan testat dessa ett tag nu och är helt såld på de olika varianterna, speciellt de vackra scarfsen och schruncie, har den även i grönt, deras gröna! Otroligt kul, jag är så stolt över detta märke!

 

  1. Hej! Det är inte reklam, det är min bästa vän som släppt nya produkter i hennes bolag. Jag har inte fått betalt för att göra detta =) Och jag kommer skatta på det jag fått med bud =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Saker jag nojar över just nu

Jag vill gärna förmedla någon form av sinnesro och lugn. Det hade varit toppen. Men, känner inte att jag riktigt kan det.

Så, för min egna lilla skull, och för er, så kanske vi läsa min lista på vad jag nojar över just nu?

 1. Skärmtid, är ju ironiskt iom att detta är en blogg, och uppenbarligen kräver er del skärmtid. Det är för mycket, jag är stressad över det, och jag känner hur jag blir stel i kroppen av för mycket mobil användande.
 2. Tid med barnen. Är det inte för lite tid med barnen? Typ 2 timmar på morgonen –  de dagar jag är hemma (annars yoga), och sen mellan ca 1620 till läggdags vid 19,30. Det är liiite, speciellt eftersom det är så mycket vardagssysslor. Aja, försöker knäcka det genom att involvera barnen och ha kul, tillsammans.
 3. KLIMATÅNGESTEN. I allt, i användandet av engångkoppar, i konsumtion, när jag handlar inplastade grönsaker, i hur vi använder bilen osv osv. Otroligt mycket klimatångest just nu. Får panik eftersom jag läst att man inte räknar längre än till 2050. Jag måste läsa på mer kring detta generellt.
 4. Hemmiljön – nu som ett skämt om man ser till punkten innan om klimatångesten. Jag samlar på doftljus, de får mig att må så bra, tex Maria Nila, Lexington och såklart Åhlens som jag använt länge, sen vill jag även köpa matta, överkast mm. Vi har återvunnet, rensat och kastat gammalt och har nu en rätt kal lägenhet. Mysfaktorn måste upp! 
  Img 3446.jpg
 5. Uppdatera kidsen garderob. Dom växer som ogräs! Jag fattar inte alls, nu är det dags för nya recensioner på vårplaggen. Så glad över detta från MiniMarket och Åhlens. Kommentera gärna vad jag ska testa. Tänker mig Polarn, Reima, Tretorn, Kavat och Haglöfs kanske? 
  Img 3452.jpg
 6. Img 3460.jpg
 7. Nojar över att inte träna nog. Jag skulle så gärna vilja träna mer, springa, lära mig att verkligen springa ordentligt, men vet inte riktigt hur.
 8. Undrar även om mitt lyssnande av självhjälpsböcker verkligen är bra? Det är min nya grej, storytel och sen massa böcker om hälsa, välmående, meditation, självhjälp osv. Kan dela om ni vill?

Så, nu ska jag stänga ner datorn, njuta av att barnen sover, yoga lite och sen duscha. Har varit en låång dag med många olika aktiviteter. Kram från mig!

 1. Jag är ute efter en skaloverall till min 2åring. Du som har testat en del, har du någon favorit? Har tittat på mini rodinis pico tex, men den här hon haft innan och jag tycker den är snygg men lite knölig att få på tex.

 2. Toppen att du ska läsa på mer kring miljöpåverkan. Klimatångest är en bra början men det måste hända ngt mer, som att man faktiskt förändrar sitt beteende för att öka chansen för våra barn. Som du också redan förstått och skriver funkar det inte att vi fortsätter konsumera i dessa mängder. I det långa loppet är nya kläder på barnen inte det som kommer ge dem glädje, snarare tvärtom om alla fortsätter förbruka i denna takt. Second hand för kläder, dekorationer för hemmet från auktioner? Att köpa begagnat är betydligt snällare för miljön.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..