Grönkålspizza och dagssov!

Tröttare tjej får man nog leta efter. Just nu iaf. Det är nämligen så att hela helgen har gått i ett, även om det var med otroligt roliga saker, var det fortfarande saker, exakt hela tiden.

I fredags när jag kom hem från frisören (mer om det i ett helt eget inlägg!) så krashade jag och kidsen i soffan och bara njöt av att mysa. Det var skönt och välbehövligt, för i lördags så var dom hos mina föräldrar.

Img 4663.jpg
Img 4678.jpg

Det var nämligen så att eftersom vi skulle på en maskerad – och Rasmus fyller år idag, så tänkte jag att det skulle vara trevligt med en liten weekend. Så vi checkade in på Hotel J. Det är ett av mina favoritställen just pga den magiska utsikten, hela hotellet och allt runtomkring är en oas. Det är otroligt rogivande att vara där.  Jag tror jag vill ha min 30års fest där i Tornvillan.

Img 4662.jpg
Img 4669.jpg

Brillor från Modo och jacka från American Vintage. 

Img 4670.jpg

När vi kom dit så tog vi en långpromenad längst vattnet, och åt sen lunch på Restaurang J. Så gott, dom har en ny take på det sen ca 1 år tillbaka, och det är otroligt god mat där. Jag älskar att det finns så många bra vegetariska alternativ!

Img 4651.jpg

Pizza med betor och grönkål! I love it!

När vi hade ätit så passade vi på att sova (Ja!! Det är LYX för en förälder!) och sen gick vi ner för att basta och bada.

Img 4686.jpg

Img 4680.jpg

Img 4681.jpg

Jag försökte verkligen doppa hela mig, men pallade tyvärr bara ungefär hälften. Det var helt galet kallt, som ni kanske ser…

Img 4683.jpg

Img 4689.jpg

Baddräkten kommer från Scampi, älskar Scampi! Har nästan bara badkläder från dom!

Jag fortsätter med mer om vår helg imorgon! Nu går ögonen i kors, önskar att jag kunde krypa ner i hotellsängen igen!

Kramar!

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Iväg på konferens

Mellan torsdag och fredag fick jag – tillsammans med Bonnier News åka på konferens till Steam Hotel. Det var mycket häftigare än jag hade tänkt mig. Både för att Steam är väldigt vackert och ett riktigt härligt hotel, men även för att det sannerligen var en dag av INSPIRATION.

Img 4518.jpg

Utan att gå in för mycket på detaljer så var jag helt fascinerad av Jonas Eriksson som är fotbollsdomare och som höll en lång föreläsning om både inställning, hårt arbete och hans egna yrke. Det var otroligt intressant.

Img 4613.jpg

Här tog jag och min kollega en liten paus, ut och andas i kvällssolen! Viktigt!

Jag tror ju mycket på att det är viktigt att förstå att hårt arbete lönar sig – det går inte att vara bäst från dag ett. Man måste öva, och öva och öva. Det har yogan lärt mig mycket av om inte annat. Så därför att jag okej med att vara halvdålig på en hel del, och det jag sen lär mig älska, det jobbar jag på varje dag för att bli riktigt bra på.

Img 4595.jpg
Img 4593.jpg

På kvällen hade jag på mig en Stylein topp och brallor, jag älskar detta set! Det är helt ljuvligt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Middag mitt i veckan

Dagen har rullat på i ett jäkla tempo. Älskar känslan av att man har hunnit med riktigt mycket, för det har jag verkligen. Idag var en superdag, började med yoga, frukost, möte, lunchmöte, in på kontoret en sväng, sen hämtade jag barnen.

Isabella och barnen kom på besök och vi åt middag. Så jäkla mysigt. Vi gör alltid två sittningar. Barnen som åt pasta, grönsaker och halloumi, och sen för oss vuxna. Haha, det är lättast så i vårt lilla kök.

Jag lagade svamp och linsgryta, med bulgur och sallad och vi satt alla tre – jag, Bella och Rasmus och långpratade. Det är så häftigt nu när vi har så stora barn, att som leker och underhåller sig själva mycket.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Tänk vilken lyx, att bryta av vardagen. Jag älskar verkligen det!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..