Perfekta jeans och bra yogaplagg!

Det är lördagkväll, landet life levererar som vanligt och jag bara njuter av att vara här. Lika fascinerar över mitt välmående varje gång och tankarna snurrar – skulle det vara bättre att bo såhär alltid eller är det för att det bara är under ledighet som vi är här, som gör att jag verkligen TRIVS?

Vi har haft en lugn dag, bakat lite som ni såg. Sen tagit ut barnen på långpromenad. Därefter har vi ätit smarrig veganlunch och jag passade på att sova. Jag är hängig och förkylningen släpper liksom inte, så jag la mig en timme. Skönt att vila! Viktigt att försöka vila när det går.

Img 2579.jpg
Img 2585.jpg

Jag älskar mina jeans! Det är inte ofta jag känner WOW inför ett par blåjeans, men dessa, kolla hur fint dom sitter! Det är ett märke som heter Neuw! Riktigt sköna är dom med! Tröjan kommer från danska Culture!

Img 2583.jpg

När vi ändå pratar om kläder, så måste jag bara lyfta Pierre Roberts Yogaplagg igen! Det är grymt bra priser på riktigt fina och sköna yogakläder. Dom kostar runt 230-250 kr per st och är verkligen att rekommendera!

Img 2562.jpg

Kram och ha en magisk helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Nyttiga äppelkaksbollar med barnen!

Jag pratade med en kollega häromdagen om chokladbollar, och insåg då att det är lite roligt att våra barn uppskattar dadelbollar precis lika mycket, möjligen för att det är det vi serverar hemma. Hon bara skrattade.  Däremot tycker jag kör – ersätt sånt ni kan med ”lite nyttigare” godsaker.

Vi brukar baka/mixa ihop på helgerna och jag försöker alltid låta barnen vara med. Det är kul för alla, och om man har lite framförhållning så måste det inte vara så stökigt heller.

Jag brukar lägga fram allt vi ska använda, och ibland även hälla upp rätt mängd, alternativt låta barnen vara med och hälla upp.

Idag gjorde vi Food Pharmacys Äppelkaksbollar 

Img 2545.jpg

Mealprepp – Ian i en finfin pyjamas från The Sleepy Collection. 

Detta är allt vi har i, man kan även ha i vaniljpulver, men jag hade bara vaniljsocker, så vi skippade det och tog en dadel extra.

Ian hällde allt i mixern från OBHnordica som verkar klara allt!

Img 2555.jpg

Inte lite nöjd!

Rullandet brukar ofta bli mitt jobb.. av någon outgrundlig anledning. Hahah, men lika glad för det är jag!

Img 2560.jpg

Resultatet! Mums! In i kylskåpet! Är lätta att frysa, men det brukar vi aldrig komma till så att säga. Enjoy gofika!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Minimarket HJÄRTA Åhlens -Barn!

Äntligen är det här! Ett för mig väldigt efterlängtat teamwork. Minimarket fortsätter jobba tillsammans och har nu tillsammans skapat en barnkläder som kommer säljas på Åhlens framöver. Det kommer 6 släpp per säsong och det finns allt från det ni ser nedan till magiska badkläder och vårplagg som kommer senare!

_S0A6051

Det är barnkläder från baby – nyfödd till storlek 128! Jag är så glad att det går upp i stolekarna. Det behövs, det finns en lucka för lite äldre barn där det inte är så mycket roliga barnkläder. Aline kommer älska mycket av det här, även jag!

_S0A6058
_S0A6062

Förutom barnkläder så kommer massor med accessoarer, hattar, väskor och även barnskor!

_S0A6055

 

_S0A6082

Jag ser så mycket framemot galonen som kommer, den ska jag recensera så snart jag får!

Emma Mattson och jag kunde inte låta bli att dras med av alla dessa gulliga barnkläder! Jag älskar toppen nedan, riktigt, riktigt fin!

_S0A6206

_S0A6178

Magiska Emma, hon är så vacker!

Så fin morgon med härlig frukost på GAST, ett favoritställe! Jag försöker alltid smita dit i livet! TACK för en fin frukost!

Spana in Minimarkets kollektion på Åhléns!

_S0A6034
_S0A6067

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..