Bubblor!

Mot Venedig och Isabella som möter mig där. Jag ser så himla mycket framemot det, och sitter nu på flygplatsen och skriver.

Fick en bild på mig själv från ett event som var för ett nytt vin – Sparkle & Co. Cuvée Rosé på Bruun Blommor i veckan. Ungefär den här glädjen tar jag med mig till Venedig.

DSC_0197

På tal om bubbles! Jag fick testa nya sommartrenden – Bubbelrosé. Och jag är ju inte riktigt ett superfan av rosé, men jag älskar bubbel. Jag fick lära mig att lite sämre bubbel är  gjort med vin som bas och sen en jätte sodastreamer typ, det klart det är. Det har jag aldrig riktigt tänkt på, haha det var lite kul.  Jag blev glatt överaskad av detta bäriga, men inte för söta bubbel. Det var även en snygg förpackning, som känns lite rolig att ge bort.

DSC_0438
DSC_0264
DSC_0304

Vi fick även lära oss hur man binder en bukett, vilket var riktigt kul! Jag gjorde min egna, ,med lite hjälp från Cornelia och vart så otroligt nöjd! KUL!

DSC_0234

DSC_0207

DSC_0248

Ser ni glädjen? Jag är helt såld på blommor och att olda. Det läser jag påriktigt om på kvällarna – hur du får den blomman att växa, ta sticklingar, olda i pallkrage mm, så detta var faktiskt helt perfekt. Kul att lära sig nytt!

Vi hörs snart med uppdate från Venedig. Och ni som undrar, barnen är helsafe och ska ha en mysig helg på landet!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Klimatkompenserad frulle!

Den här veckan har varit lite av en bergochdalbana för mig, fyllt av mycket yoga och välmående kombinerat med många möten och några evenemang. Sen massvis med häng med barnen, som har toknjutit av att vara ute och njutit av väder och lek i parken på kvällen.

Efter min yoga i tisdags gick jag rakt över till Pom och Flora för ett magiskt fin frukostevent med Wasa bröd och Diadonna, Malin Mörner och otroligt duktiga GKStories. Sån magiskt välkomponerad frukost med otroligt smaker.

wasabrod-photo-petter-backlund-18

Foto: Petter Bäcklun

Ni ser ju, helt otroligt god mat, fyllt med nyttigheter – älskade den grönaärtröran, fantastiska smaker. En riktigt fin upplevelse att få äta detta! Jag är ett fan av knäckbröd och äter det oftare än annat bröd, så jag var supernöjd.

wasabrod-photo-petter-backlund-37

Foto: Petter Bäcklun

Jag älskade hela konceptet, att lyfta hälsosamt ätande tillsammans med Wasas satsning för klimatsmarta och miljövänliga produkter – Speciellt Wasa100 som är 100% klimatkompenserat!

wasabrod-photo-petter-backlund-04

Foto: Petter Bäcklun

Det är så viktigt att företagen tar mer ansvar för att vi ska ha tillgång till att handla klimatkompenserade och bra produkter, så detta känns helt rätt på alla sätt.

wasabrod-photo-petter-backlund-12

Foto: Petter Bäcklun

Vilken lokal det är, jag älskar Pom och Flora, och hela dukningen var ju helt spektakulär! Så himla fint, och tack till er alla att jag fick komma samt otroligt fina bilder Petter Backlund!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Nytt hos Åhléns i höst!

Idag var jag på stan och gick in på Åhlens pressvisning som de hade i magiskt vackra konstnärshuset. Det var ljust och fint och jag fick klämma på höstens nyheter från Åhlens olika märken – Vera och Carin Wester bla.  Nu råkar det mest vara dam, eller ja bara, men även lite inredning! Jag tyckte det var så fin så jag tänkte dela det lite här!

Img 7262.jpg

Img 7268.jpg
Img 7271.jpg
Img 7270.jpg

Damkollektionen är så otroligt fin och känns verkligen både hållbar (i stilen) och tidslös. Det var mycket kostymer, djurmönstrat och stickat! Snyggt!

Och sen inredningen… eh ja!

 

Img 7255.jpg
Img 7256.jpg
Img 7258.jpg

Gillar verkligen mörka sängkläder, och tycker otroligt mycket om filten, men även den i kombination till bambu! Väldigt mycket fint, och så glad för allt ljust trä!

Sen efter en del jobb hämtade jag dessa änglar och gick med Rasmus till Pizza Hatt. Så goda pizzor, några känns helt nytänkande.

Img 7275.jpg

Img 7294.jpg
Img 7289.jpg

Ha en fin kväll! Nu ska jag sova.. taggad för veckans slut då jag ska till Venedig! Ska bli så kul!

  1. Sandra skriver:

    Åhléns skickade tröjor är ju såååå fina! Älskar att bara traska runt på Åhléns, man hittar ALLTID något roligt <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..