Self Care Sunday

Tro inte att jag har glömt er, fast jag ligger och snyftar och har SKIT ONT pga mitt fall och revbensbrott. Jaja, med det sagt så är det lite det vi ska prata om idag.

Img 1071.jpg

För mig är detta nog det värsta som kan hända. Jag tvingas till lugn, till att vara stilla och jag kan inte ha samma takt som jag normalt har. Jag kommer inte kunna yoga. Bara jag skriver det blir jag ledsen, ställd och lite orolig.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Minna Yr

Att ta hand om sig själv innebär för mig att även vara okej med att det är tufft ibland. Som nu. Jag måste helt enkelt låta det ta tid att läka, och vila i det.

Vad behöver du ge mer plats för i ditt liv? Jag tror att vi alla har saker som inte får den tid eller plats det kanske behöver få. Som vila, för mig.

Img 1076.jpg

Påslakan och överkast Hemtex

Jag gillar att ha en plan, så jag kommer börja meditera mer nu när jag inte kan göra min fysiska yoga practice på samma sätt. Är ni med mig?

Som plåster på såren så myser jag med vårt nya överkast från Hemtex, och ska nog även kunna bädda om någon dag snart. Så fint! Det är bra att omringas av mys med.

Img 1075.jpg

Img 1073.jpg

Ljusstakar från Åhléns 

Vad har vi landat i? Jo, att det är okej att inte vara okej, att jag ska anstänga mig och med öppet sinne se vad jag lär mig av att inte få träna och yoga, samt meditera mera. Vi får väl se.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Overaller – en guide!

Hej!

För er som inte läst min blogg sen urminnestider, så började allt med barnklädesrecensioner, och det har jag gjort MÅNGA av. Så jag tänkte att nu när det faktiskt snart bör bli riktigt kallt, så kanske vi kan kika lite på de recensioner jag gjort?

Img 1050.jpg

Jag har fått några frågor om vinteroveraller – för både de minsta och lite större. Vad ska man välja? Hur ska man tänka. Först och främst – små barn i vagn, ska gärna ha overall om dom ska upp och ner från vagnen och om dom kanske ska leka lite i parker.  Hur bra ska då den overallen vara? Det är såklart en smaksak, men den ska vara tillräckligt bra för att hålla barnet varmt och torrt. Här tycker jag faktiskt att billigare overaller – tex HM och Lindex är bra. Dom andas och är vattentåliga, så det är inga problem, däremot kanske deras slitstyrka och passform inte är på topp, men det får man vara okej med då.

Img 1057.jpg

Lite äldre barn, förskolebarn tex, där tycker jag man ska hitta en overall som verkligen ha bra funktion. Den kommer slitas och nötas, och det är viktigt att den håller för både det ena och det andra. Jag har provat många märken, och det finns riktigt bra overaller i alla prisklasser.

Här är mina barn i en favoritoverall från Reima. Denna heter Stavanger och är verkligen den modell jag personligen tycker är finast. Men! Jag har recenserat massa andra riktigt bra märken med.

Img 1052.jpg

Ticket to Heaven

Mini Rodini

Didriksson

Isbjörn

Kappahl/KAXS

LegoWear

Polarn O.Pyret

Kuling

Reima

Hoppas ni hittade lite av det ni ville veta mer om? Jag svarar hemskt gärna på frågor om det är något ni undrar över!

Img 1059.jpg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Fraktur på revbenen

Igår hade vi middag hos vänner, alla hade trevligt, vi dansade och lekte. Och jag lyfte upp våra vänner son, rätt högt, vilket tyvärr ledde till att jag tappade balansen.

Därefter föll jag, skyddade honom, och landande med min rygg på en kruka, en stor, fin från Bergspotter. Nu har jag märken i ryggen och flertalet frakturerade/brutna revben.

Jag har gråtit och har nu otroligt ont. Faaan. Tänk va fort det kan gå.

Idag är barnen hos farmor och farfar och jag tittar på när Rasmus rensar vinden, det vi egentligen skulle göra.

När sånt här händer, och man inte kan röra sig, då snurrar tankarna. Jag ska försöka vila lite, och samla ny kraft. Det är okej att inte vara okej.

LOADING..