Lindex

Lindex har ett stort och brett utbud av barnkläder, jag upplever att de bara blir mer och mer populära. Lindex har stora kollektioner och det kommer in mycket nytt hela tiden. Allt från fina basplagg till lite mer trendiga, ”special” plagg. De säljer enligt mig mycket rosa, vitt, gulligull eller mer pojkiga kläder. Unisex känns tråkigt nog långt bort. Givetvis inte alla plagg, men många.

Jag handlar personligen inte mycket på Lindex. Tror att det har med de stora, lite breda storlekarna att göra, men även en vanesak. Har helt enkelt inte någonsin handlat mycket på Lindex. Däremot, det lilla jag har handlat gillar jag!

Lindex säljer även mina favoritskor! ”Kavat” vilket är ett kul och smart samarbete. De har även jobbat en del med Littlephants Camilla Lundsten som även det är ett underbart samarbete. Jag tror Lindex kommer bli ännu större, och ska se till att bli bättre på att handla där!

Stora i storleken och tvättar bra. Basplaggen är fina och de har nästan alltid något ta tre betala för två erbjudande!

  1. anna skriver:

    Lindex ær min favoritbutik nær det gæller babyklæder 🙂 Just pga de bredare klæderna, men så har jag iofs oxå haft vældigt runda barn som behøvt det førsta 1,5 året. Så har dom oxå ofta fina nønster på klæderna. Men kunde helt klart vart mer unisex.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..