Amningsbrösten!

Det här med bröstpads? Sist med Aline så läckte brösten på mig som bara den. Det var mjölk overallt och jag köpte medela amningsskydd. De va bra, men dyra?! 50 kr för en förpackning tror jag. Jag vet inte men det känns inte riktigt rätt, miljömässigt och för plånboken. Jag söker alltså tips på billigare, smartare, och bättre. Däremot är det viktigt att det är mjukt och skönt och inte retar lite ömma bröstvårtor.

Vad ska man köpa?

Philips Avent, Amningskupor, Engångs, Dag, 30 -pack

  1. Nora skriver:

    ImseVimses tvättbara amningsinlägg med fleece närmast huden. Tillräckligt stora och verkligt mjuka och sköna. Känns aldrig våta och blir inte hårda som vissa engångsinlägg.

  2. Been there..
    Jag köpte först natusans amningspads men när jag läste på förpackningen att man skulle tvätta brösten innan amning och de inte specificerade vad padsen innehöll slängde jag dem. Jag vill inte ha något som kan vara giftigt på mitt barns mat.

    Jag kan starkt rekommendera Liberos amningspads. De funkade jättebra för mig. De innehåller cellulosa och är dessutom svanenmärkta.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..