Tretorn Gummistövlar

Nu måste jag visa er vad jag klickat hem!

Gummistövlar. Perfekt för sommaren och hösten! Personligen tycker jag att det är viktigt att ha bra skor när det kommer till barn. Vuxna med men främst barnen då fötterna är känsliga och växer mycket. Jag har letat runt efter just gummistövlar för att hitta några riktigt bra och hittat tretorns stövel Gränna! Den har en skoläst som blivit framröstad till Sveriges bästa barnläst på grund av att den är stabil och komfortabel vid lek. Lästen är bred så den tycker inte till barnens fot vilket är väldigt viktigt! Barnens fötter är formbara när de är små och har man för tighta skor kan det skada foten. Gränna är gjord i gummi med en bomullstäckt insida, och reflexer på utsidan!

Nu när vi flyttar ut till landet i helgen ska dessa invigas! Återkommer med recension om hur den sitter på och kvaliteten! Hittills är jag mycket nöjd! Färgen är helt underbar!

Displaying bild.JPG

Displaying bild.JPG

Kan köpas på Ellos.se och Jollyroom.se

  1. ida skriver:

    Fasiken va bra att du skrev om detta just idag! Behöver köpa gummistövlar till sonen och dessa får det nog bli!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..