Skip Hop AW14

Om det är något jag ser ofta så är det ryggsäckar från skip hop. Kungsholmen, där jag bor osar av dem. Ugglan verkar speciellt populär. Jag personligen tycker nyckelpigan är fin. Men vad gör det? Är väl ändå barnen som får välja sin ryggsäck!

Tänkte i alla fall berätta att de kommer nya djur till skip hopfamiljen! En igelkott och en fjäril! Lite mysigt att skicka iväg ett barn med sin egna ryggsäck =)

http://a1.mndcdn.com/image/upload/t_next_gen_article_large_767/a5zfvx3wux3giouv3dtm.jpg

  1. De är såååååå söta! Nyckelpigan är bedårande, men vi har varsin Haglöfs ryggsäck till Jack & lillasyster som är mindre dock nästan som en mini kånken, men vattentät vilket är perfekt för utflykter 🙂

    Puss & kram <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..