Nu har svenska ekomärket Skrå Design tagit det ett steg längre! Här är nyheter! Wow-faktorn är hög! Nya kollektionen ”Panda” är helt bedårande och ett samarbete mellan Skrå Design och Angelica Sollander! Jag gillar verkligen panda-printet, men är även väldigt svag för pappersplanen. Man kan aldrig ha för många filtar! Wow säger jag igen! In och kika!

image

PANDA - cushion cover large

 

  1. Meaqk skriver:

    Hej! Tack för en bra blogg, jag läser ofta men kommenterar aldrig, men måste bara säga tack för att du lyfter fram nya märken! Wow håller jag med om, blir nog en liten order!

  2. Såå jäkla snyggt! Aldrig hört om märket innan!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..