Vidun Baby

Åh nu har den kommit! Min (läs Ian) månadsbox från Vidun Baby! Jag är väldigt nöjd! Fina och användbara grejer! För er som inte vet så går boxen ut på att man kan prenumerera på åldersanpassade babytillbehör. Det är enligt mig en väldigt härlig box som påminner om saker man själv kanske glömt. Denna box innehåll följande saker:

  1. Hjärtformad skallra från Lära Leka
  2. Zinkcreme från ACO
  3. Barnvagnsring från Addbaby
  4. Flanellfilt med Elsa Beskows motiv från Rätt Start
  5. Smart nappflaskerengöring från Skrubber

Min favoritprodukt är rengöringen från Skrubber. Perfekt när man som jag är mycket på språng. Det man gör är att hälla i vatten, sen skrubberpulver, och skaka. Rent! Sen kom det även med ett erbjudande att köpa mockasiner från mini mocks! Dom är underbara! Aline har ett par sånna som jag köpte ett år sen. Sök i bloggen om ni vill se dem =)  Har någon av er denna box? Vad tycker ni?

barnplaggsguiden.se

  1. ella skriver:

    Jag gillar boxen! Tycker att den är prisvärd, ibland lite trist dock. =) men oftast bra!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..