God Morgon! Tänkte att jag skulle visa er Leopold & Livias fantastiskt vackra plagg en morgon som denna!

DSC_6326 (1)
  Leopold & Livia är ett klädmärke för barn i åldrarna 2år till 12 år. De gör tidlösa plagg i bra kvalitet.  Plagg med klassiska snitt som håller över tid. Leopold och Livia jobbar endast med naturmaterial som bomull, silke, merinoull, kashmir och skinn. Jag känner till märket som ett lyxigt och medvetet märke som gör underbara klänningar, kjolar och toppar. De är vackra plagg som jag gärna skulle klä Aline i till middagar, kalas och fest. Priserna ligger mellan 450-1800 kr, men det finns även special designade plagg i begränsad upplaga som kan vara dyrare.  Leopold & Livia lägger tonvikt på att plaggen skall vara välsydda och ha en fin finish vilket jag tycker man kan se när man ser deras plagg.
DSC_6468
LLAW14

AW14 är en romantisk och feminin kollektion. Klädernas vackra silhuett kvarstår.  Jag tycker denna kollektion är väldigt flickig och elegant. Jag älskar de stickade plaggen och sidenklänningen med fina detaljer av Swarovski elements som jag ser framför mig som ett perfekt val till jul och nyår.  Kollektionen innehåller även voluminösa korta kjolar med pärlbroderier men också flera mer lättburna jersey plagg. Kollektionens färgpalett är romantiskt varm, huvudsakligen i toner av creme, blåbär, marin, mjukt rosa och hallon.

Materialen som Leopold & Livia använt i AW14 är merinoull, bomull, siden, bomullssammet, sidenchiffong, läder. Personligen gillar jag verkligen när företag använder naturmaterial. Det ligger mer i tiden och känns bättre än att använda olika varianter av polyester eller andra artificiella material.

Barnplaggsguiden.se

barnplaggsguiden.se

 

  1. Jätte fina barnkläder!
    Blir sugen på att handla en massa 😀 farligt 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..