Ett favorit märke när det kommer till babyfiltar är Bliss Sthlm. Deras filtar tycker jag är så snygga och gosiga. I somras hade vi deras hålfilt och nu är det givetvis dags för deras tjockare filt som heter ”teddy”. I år har de släppt en ny färg som heter ”Dusky Rose” som ser ut såhär! Väldigt fin! Jag har alltid gillat deras gråa med, (som Ian har) men kul med lite färg, speciellt denna vackra dova rosa! Filtarna är varma och mysiga, ena sidan är stickad medans andra sidan är lurvig och supermjuk! Underbar höst och vinterfilt!

Nedan är mörkgrå och dusky rose!

barnplaggsguiden.se

Storlek: 100*80, en hyfsat stor filt som passar både till bebis och större barn.

Tvätt: går att tvätta i maskin på 40grader!

Värme: Vi har använt filten när det var mellan 7-10grader ute. Jag hade endast body, byxor, mössa och strumpor på Ian och sen filten och han höll sig varm. Det är  verkligen en varm filt! Passar perfekt nu innan det är riktigt kallt och som komplement till en fleece eller liknande senare. Däremot är det bra att tänka på vid användning i vagnen att den inte är vattentålig eller skyddar mot mycket vind, så vid oväder kan man behöva komplettera med regnskydd till vagnen!

image

image

  1. Lamisa skriver:

    Såå fina! Älskar lurvet!

  2. Katrin skriver:

    Hej!! Tack för en grym blogg!! Fina filtar! Vi har den i sandfärgade till vår son!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..