Pierre Robert på landet

Nu har vi vaknat på Blidö, det är grått, rått och kallt, så vi har tänt en brasa. Supermysigt. Dagens plan är att plocka svamp och hugga ved. När jag klädde barnen idag så blev det premiär för ullplagg. Jag glömde visa er nyheter från Pierre Robert. De har ullplagg för även de minsta! Igår fick jag hem nya recensionplagg, denna gång till Ian. De vi har till Aline gillar jag skarpt! Kul att hitta merinoull till ett bra pris. Materialet är mjukt och jag tycker inte det kliar, däremot ät det alltid svårt att säga att det inte kliar för alla då man är olika känsliga. Aline har inga problem att ha det direkt mot huden, och inte heller Ian vilket jag tycker är ett bra betyg. Läs mer om vad jag skrivit om merinoull HÄR.

Plaggen jag fick hem är babystrumpor, ett underställ bestående av tights och body, allt i merinoull. Gillar de vita och gråa nyansera på babyplaggen. Väldigt fint! Fick även ett par av deras nya snygga strumpbyxor! Spana in deras hemsida för att se alla olika modeller och färger.

image
image
image
barnplaggsguiden.se
Återkommer med en ordentlig recension! Nu ska Aline dra på sig strumporna (med lite hjälp från mig) och vi ska ut i skogen!

kram!

 1. Den är redo att publiceras! Gör det imorgon! Kan göra en liten checklista om du vill! Tack för påminnelse 🙂 ha en fin kväll!

  1. Emma skriver:

   Toppen! Jättebra blogg förresten. Inne och läser flera gånger per dag.

   1. Tack snälla!! Va otroligt glad jag blir! Ska skriva en att ha på föris lista senare 🙂

 2. Emma skriver:

  När kommer recensionen? Väntar på den innan jag ska köpa.

  Har en flicka som snart blir ett år som ska börjar på förskolan i januari. Vi bor i Härnösand och jag funderar kring vilka ytterkläder och skor som kan vara bra att ha. Hon går inte än men kanske har börjat till när det är dags att börja på förskolan. Bland Pierre Roberts ullkläder funderar jag på strumpbyxor eller tights och strumpor blir bäst. Har du några tips.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..