MP Socks + Brunch

Ni som läst bloggen ett tag, följer mitt sökande efter de perfekta strumpbyxorna! Jag har nu tagit in MP i loopen. Nu är det upp till bevis MP socks!  MP socks är ett danskt märke som grundades ca 75 år sedan. Jag skall recensera vanliga bomullsstrumpbyxor och även ett par i ull som har bomull på insidan.

barnplaggsguiden.se
Nu är det dags för brunch med Familjen Spångberg! Kram!

 

  1. Ha en fin brunch tjejer!

  2. Amelia skriver:

    Vi har som du letat och letat bra strumpbyxor. Det är viktigt med kvaliteten då de verkligen används och tvättas mycket. Jag följer detta med spänning. Jag har gillat POP och MP. Hoppas du gillar MP med!=)
    Kram på dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..