Shopping

När man föder barn så får många gravid och babypåsar! Dessa innehåller olika prover på krämer, bindor, blöjor osv, de innehåller även rabattkuponger på Lindex och polarn o pyret! Idag använde jag min som är 20% på ett helt köp! Riktigt bra tycker jag. Jag kunde inte låta bli dessa plagg, velourbyxor till Ian och ett nattlinne till Aline. Vad köpte ni till era barn senast?

BYXOR

NATTLINNE

 

Ångrar att jag inte även köpte dessa. Mönstret var helt fantastiskt fint tycker jag!

BYXOR

  1. Åh va fint! Vi har nyligen fått vårt första barn! En liten kille. Jag köpte liknande byxor till honom, tror att de är samma som dina fast en klarblå färg! Det är en härlig känsla att köpa små kläder till sitt barn. vackert på något vis =)

  2. Hanna skriver:

    När vi fick veta att vi väntade en flicka gick jag genast och köpte en pytteliten, opraktisk klänning. Underbart!! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..