HM – All for children

Just nu har HM en väldigt härlig kollektion! Den heter ” All for children” och är ett samarbete med UNICEF.  25% av intäkterna går till UNICEF! Jag gillar när det är fina samarbeten företag emellan! Jag kände givetvis att jag behövde göra mitt. Haha, eller nja, jag kunde inte motstå två plagg, och att pengar går till välgörenhet känns bra med!

image
barnplaggsguiden.se

Dessa köpte jag!

 

 

  1. Bella skriver:

    Munkjackan ❤️

  2. Elia skriver:

    Hade inte någon aning om att de körde en kollektion med dessa! Väldigt många fina plagg måste jag säga! Beställde hem munkjackan jag med=) Tack för bra inspo!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..