Crocs Test Squad

Hej alla! God kväll! Hoppas eran söndag har varit fin och att ni njutit till fullo av farsdag. Hos oss har det som sagt varit bra drag. Vi har bland annat varit på brunch och därefter lekt i en lekplats. Aline valde själv imorse att ha på sig sina nya Crocs.  Familjen är med i ett testuppdrag som Crocs gör, det är något som kallas för ”Crocs test squad”. Det innebär att vi under vintern kommer att testa och recensera ett antal olika skor från dem. Det är väldigt kul tycker jag och spännande då jag inte vet mycket om crocs. De första skorna vi fick hem för test är ett par gummistövlar. Alla tre stövlarna är otroligt lätta. Jag ska väga dem imorgon och jämföra med ett par andra stövlar hemma så jag kan berätta exakt hur lätta de är. Skulle gissa på att de väger en tredjedel av en vanlig stövel, eller kanske till och med mindre.

barnplaggsguiden.se
Alines stövlar är väldigt enkla för henne att ta på sig själv. De är rymliga i storleken och passar nog de flesta barnfötter. Det vill säga att regnstövlarna inte är smala i passform utan snarare breda. Tack vare att de är så lätta kan hon springa i dem. Det är riktigt bra! Materialet blir inte lika kallt som gummi och även fast de inte är fodrade upplever jag att de är varma. Alines fötter var varma efter ca en timme i parken i 4 grader.

image
barnplaggsguiden.se

En annan sak jag lagt märke till är att de sitter väldigt bra på foten. När jag bär henne ramlar de inte av hur hon är vrider och vänder – något jag upplever att gummistövlar annars ofta gör (även om de passar perfekt).

Mer om stövlarna, även mina och Rasmus kommer senare när vi hunnit testa klart. Kunde inte hålla mig från att skriva lite i alla fall!

LOADING..