PETITE OLIVIA

Häromdagen var jag hos ByEngberg. Barnbutiken som ligger på Nybrogatan 72. Johanna som driver butiken har ett eget märke som heter Petite Olivia, det är ett märke som har fantastiskt vackra rosetter. Jag fann Johanna och ByEngberg när Aline var liten och jag såg dem på instagram. Sedan dess har jag handlar många rosetter och det har blivit lite som ett samlande. Det jag tycker är kul med Petite Olivia är att märket är under ständig utveckling. Johanna jobbar alltid med att förbättra och utveckla sina produkter vilket gör att hon ofta ligger helt i fas med vad kunder vill ha. (ex hon har en leo rosett!)

Rosetterna finns i tre storlekar : 5 cm, 10 cm och 15 cm. Idag finns de i 5 cm i 20 olika färger, de som är 8cm finns i 22 färger och de största på 10 cm finns i 19 färger.

Jag såg att Johanna fått in nya färger och var då tvungen att springa förbi och kika. Här är de nya rosetterna! 9 nya färger! Min favorit är den gråa! Som jag även köpte, underbart fin! Den ska Aline ha till jul med en röd klänning! Bra jobbat Johanna, nu är det nästintill omöjligt att inte köpa alla.

barnplaggsguiden.se
barnplaggsguiden.se

 

 1. Malin skriver:

  Hur sätter man fast rosetterna? Skulle så gärna vilja ha rosett på min dotter till jul oxå men hon har inte så mycket hår ännu. Hoppas det växer lite till på 1,5 månad.
  Kram

  1. Man sätter fast dem med en klämma, väldigt lite hår behövs! Tro mig, A hade dem väldigt tidigt:) testa en vetja 🙂 jag gillar att det finns tyg under klämman så det inte är vasst och om de drar av den så åker inte håret med. De sitter även kvar!
   Hoppas de hjälpte!!
   Kram 🙂

 2. Sandra skriver:

  Exakt likadana rosetter finns på eBay (gissar att hon köper sina där;)) för typ 5–15kr/st:) min kompis har ca 30 olika färger 😀 ett tips!

 3. Sandra skriver:

  Sååå snygga färger! Älskar den coboltblåa!! Gillar de rosetterna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..