Kalikå

Jag vill passa på att tipsa er om en väldigt fin leksak för de minsta. Ian fick nämnligen en skrallra från Kalikå av mina föräldrar i julklapp. Han har varit fäst vid den sedan dess. Den är med överallt. Han liksom skiner upp när han ser den. Den är mjuk och fin men ett väldigt lätt skallerljud (läs: inget man blir galen av!). Han har en fisk, i gult med svarta prickar.

Aline hade en skallra från Kalikå när hon var mindre med, deras klassiska mask. Den gillar jag med! Den har ”hår” man kan suga på som är popis. Jag gillar att ge bort en sån i present till nyföddingar! Väldigt uppskattat!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..