Jag har fått upp ögonen för ett nytt härligt danskt märke som gör skor för barn – Rainbow and Snow. Jag har inte sett deras skor live men på bild ser de fantastiska ut. Stilrena skor, som är fotriktiga i härliga färger och mönster som passar barn såväl som vuxna. Skorna är gjorda i naturmaterial i Portugal! Mina favoriter är sandalerna (finns i fler färger) och mönstren ethnic och graphic!

Jag längtar till jag får känna och förhoppningsvis testa ett par eller två! Gillar ni dem? Man kan se ett urval nedan! Det finns fler variationer på modell – mönster. Storleken är jag lite osäker på, vissa börjar på stl 25 medans andra börjar från 28. Återkommer om det!

barnplaggsguiden.se
barnplaggsguiden.se
barnplaggsguiden.se
barnplaggsguiden.se
barnplaggsguiden.se
barnplaggsguiden.se
barnplaggsguiden.se
barnplaggsguiden.se
barnplaggsguiden.se
SKATE_CROCO
SKATE_ETHNIC
SKATE_FLORAL
SKATE_SILVER
SKATE_SKY
mo

 

LOADING..