Nu har vi, som ni sett, hunnit testa oss igenom Bondon Organics fina plagg. Det vi har recenserat är mössa, topp och leggings! Alla kläder är i 100% GOTS certifierat bomull. Kläderna är otroligt mjuka och känns lite lyxiga i tyget. Jag upplever tyget som tjockt, tjockare än basutbudet på exempelvis hm, kappahl och zara. Väldigt härligt tycker jag.

Tvätt: Håller bra i tvätten. Jag tycker inte att de krymper märkbart eller tappar formen. Kläderna är nästan inte tvättpåverkade, lite tvättludd har det blivit efter 5 – 6 tvättar. Det är inget som stör eller något jag tycker är anmärkningsvärt. Det jag älskar är att plaggen, även efter många tvättar, är lika mjuka och sköna som när de var nya.

Storlek/Passform: Jag upplever dem som normala till stora i storleken. Aline har 86 i de flesta kläder och i denna så har hon 80/86. Toppen sitter bra och hon kommer kunna ha den länge till. Jag tycker de är rätt långa i armarna. Kläderna är i dubbelstorlekar, vilket innebär att man skall kunna växa i dem, byxben och ärmar kan vikas upp i början. Jag gillar den filosofin och tycker att det är härligt med kläder som kan användas mycket och länge.

barnplaggsguiden.se

Över ett par polarn o pyret byxor stl 62

barnplaggsguiden.se

Jag tycker man kan jämföra storlekarna med Polarn o Pyret och Mini Rodini! Se bilder ovan.

Bondon Organics storlekar går från mini 56/62 till 116/122!

Det som är unikt med detta märke är att alla, verkligen alla kläder är könsneutrala, passformen är även den unisex. Det är skönt, jag börjar bli ordentligt trött på att stl 92 är olika för pojkar och flickor. Stort plus för giftfria och ekologiska kläder!

Pris: Bra pris! Leggings för 229kr, topp för 259 kr, och mössa för 189kr. När man ser till vilken otroligt fin ekologisk GOTS bomull plaggen är gjorda av, så är det ett väldigt bra pris!! Jag tycker man får mycket för pengarna och att det är fina hållbara plagg. Härliga mönster som man blir glad av!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..