Filemon Kid!

Filemon Kid är sköna kläder för sköna ungar.

Deras ledord är impulsivitet, livsglädje, lekfullhet och enkel design med oväntade inslag.Tanken är att den lekfulla och färggranna designen ska matcha de lekvänliga plaggen. Jag gillar att kläderna har fina print och att de är enkla i övrigt. De blir aldrig ”too much”. Väldigt fina!

Filemonkid tror på ansvar och ett större perspektiv. Ekologiska och naturliga material och vattenbaserade tryck är en självklarhet. Vissa plagg är även GOTS. Tummen upp tycker jag! Kul med medvetna märken!

http://dst15js82dk7j.cloudfront.net/99415/42854652-kEAFY.jpg

Älskar att detta märket har tänkt lite längre! Tex vändbara tröjor! Se nedan.

Se mer av kollektionen här

  1. majsan skriver:

    så fint! alla kläder är wow!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..