Idag var jag på ett härligt event med Loppigänget! Libro hade bjudit in till lunch på Nobis Hotel. Vi fick en härlig lunch samtidigt som vi fick lyssna på en föreläsning av bästa barnpsykologen Jenny Klefbom.

2015-03 Loppi Libero-211
Fotograf: Petra Kyllerman

Det var många småbarnsföräldrar och gravida på plats! Väldigt härlig stämmning med så mycket småbarn. Det var tillochmed blöjor i dukningen! Ian var i gott sällskap!

barnplaggsguiden.se libro babybuzz

 

barnplaggsguiden.se libro babybuzz
Vi fick höra om Libro BabyBuzz och se reaktionerna från 3 par som testat prototypen! Väldigt kul! Här är lite om BabyBuzz.

”Libero har börjat utveckla en produkt som de kallar BabyBuzz, världens första armbandspar för gravida! BabyBuzz är ett armband som båda föräldrarna bär under graviditeten. Med hjälp av ett litet knapptryck på mammans armband skickar hon en ”buzz”, en liten vibration, till sin partner när barnet sparkar eller gör sig påmint på annat sätt. Det här är ett enkelt och intimt sätt för föräldrarna att inkludera varandra när de delar graviditeten”

Jag gillar konceptet och blir nästan rörd när jag tänker på det! Klart att pappan/partnern ska veta när bebisen rör sig även när han inte är med mamman. Fint!

 

 

LOADING..