När Aline sov i spjälsäng, och speciellt när hon var riktigt liten så brukade hon slå huvudet hårt mot spjälsängen. Hon var även en riktig mästare på att dra ned spjälskyddet vilket snabbt gjorde att jag övergav mitt tunna från ikea. Sökandet efter ett tjockare och stadigare spjälskydd tog lång tid och tillslut så tröttnade jag och gjorde mitt egna. Jag använde två tunna madrasser från Ikea, som jag klippte i passande bitar, för att sen sy ett fodral till. Det skyddet var riktigt bra och hängde med fram tills för några veckor sen, när det gick sönder. Nu är det ersatt med ett från Garbo&Friends, som jag faktiskt gillar mer än det jag sydde själv!

Pris:1149kr

Tvätt: 40grader i maskin! 

   

Garbo&Friends spjälskydd
Den vi har heter ”The Strangest Forest” och är i 100% bomull percale. Den är enfärgad (vit) på baksidan och insidan är mönstrad. Jag är helt fräst och älskar att det är så otroligt mycket fint att titta på. Det finns många vackra detaljer så som kaniner och bord med kaffekoppar på, och tavlor som hänger på väggen osv osv. Väldigt drömskt och detaljrikt! Sen är jag även ett stort fan av bleka milda färger som denna bumper har.

Garbo&Friends spjälskydd
Garbo&Friends spjälskydd
Man fäster spjälskyddet genom att knyta banden runt spjällrorna. Det finns knytband på både överoch nederkant. Den passar de flesta spjälsängar med standardmått! Enkelt och smidigt. Sitter även på bra och håller sig upprätt. Mycket tack vare en mjuk men ändå stabil fyllning! Riktigt bra köp! Rekommenderar verkligen er att köpa denna! Jag är supernöjd!

garbo&friends barnplagsgsguiden.se

Garbo&Friends spjälskydd

Foto: Poppy Photography

 

  1. Åhh vilken underbar! exakt ett sånt jag har letat efter!

  2. Titti skriver:

    Så sbygg den där!
    Min åker ner jämt blir galen… Funderar på att byta ut den :/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..