Frågorna!

Hej alla! Tack för att ni svarade på mina frågor, så mycket lättare och roligare att veta vad ni önskar läsa om! Spännande och kul förslag! Här kommer lite svar. Flera av era frågor kommer jag behöva göra nya inlägg till! Men det är bara kul!

Föresten! Ser ni min nya funktion? Ett hjärta, som ni kan trycka på som en ”like”. Gör gärna det om ni gillar vad jag skrivit om =)

Ulrika: Hej!
Jag gillar dina test av olika märken, både kända och mindre kända, eller tips på ”bra-att-ha-saker”, tips på klädvård och inredningstankar av barnrum. Vad sägs om tip av gnejs-kläder eller barnleksaker av olika slag?

Hej Ulrika! Tack snälla, va glad jag blir! Jag hade inte ens hört om Gnejs! Jag ska absolut kolla upp det och se om jag kan låna hem några kläder att testa! Kul! Barnleksaker är ju verkligen en djungel. Det är en bra idé! Ska kolla upp det, kanske att man tar fram några roliga leksaker för lite olika åldrar?

Sanna: Jag vill gärna se mer uv kläder! Och tips på mer ekologiskt! Jag gillar verkligen din blogg! Kram

Hej Sanna! Ja, det kommer massa UVkläder! Om du bara visste! Jag ska skriva om dem så snart jag är klar med ytterkläderna! Men håll koll, för UV går fort, så det gäller att handla sånna plagg tidigt!

Lisa: Hej!
Först vill jag tacka för riktigt bra recensioner!
Jag nehlver tips på stövlar!
Jag undrar även om du kan rekommendera mera solskydd?
/Lisa

Hej Lisa. Tack snälla! Jag kommer att skriva om 2-3 stövlar som det ser ut idag! Jag ska kolla upp om jag kan skriva om fler! Solskydd, ja, Jag har tidigare skrivit om Nivea och Proderm, men ska absolut se till att testa fler! För info om de jag redan skrivit är det bara att söka i bloggen =)

Annie: Hej! Jag och min man väntar enäggstvillingar och skulle gärna vilja ha tips på lite matchade bebiskläder, inte likadana men ändå lite matchat:) Gärna till bra pris med ändå god kvalité.
Annie

Hej Annie! Va kul, stort grattis till er! Hoppas att kunna hjälpa er! Det snurrar massa idéer i huvudet redan! Jag återkommer med ett inlägg om detta! Hoppas ok!

Matilda: Hej,

Jag älskar din blogg, följer den slaviskt.
Jag har en liten dotter som börjar förskolan nu och är ju i valet och kvalet vilka kläder man behöver ha.
Fodrat regnställ (galon), vanligt regnställ (galon) eller enbart skalkläder?
Vad ska man välja?

Sen skulle jag tycka det var kul om du la ut lite mer outfits till det små. Mer kombinationer av kläder.

Stort tack!

Hej Matilda! Tack snälla, det gör mig så glad! Riktigt kul! Ja, förskolan är verkligen där man sätter kläderna på prov. Jag ska absolut ta fram en lista till dig! Däremot kan jag redan nu säga att mycket handlar om vad du själv gillar. Jag hade galon på Aline när hon var som yngst på förskolan, hon gick inte och satt mer än gärna i pölar och sandlådan hela dagen. Däremot så är skal såklart tätt och bra det med! Men jag ska sätta ihop något bra till dig. Hur gammal är hon?

Mer outfits! Check, ska verkligen försöka sätta ihop outfits =) Föjler du mig på instagram? Där kan det komma lite mer outfits, men nej. Det ska bli skärpning och fler outfits här. Tack snälla!

Jenni:

Jag skulle uppskatta någonslags förteckning över vad som kan vara bra att ha den först tiden hemma med en nyfödd, särskilt i klädväg (hur många av varje storlek/ bra plagg för bebis på sommar.. osv.). Som första gångsförälder är det svårt att veta vad som är viktigt och mindre viktigt. Du får gärna tipsa om specifika produkter (t.ex. har jag förstått att pop-strumporna är ett måste

:D
men hur många bör man ha av varje storlek?)

Sedan skulle jag gärna vilja ha tips på skötväskor!

:)

Hej Jenni! Ja popstumporna! Haha, dom är fantastiska! Du ska få en förteckning! Jag håller helt med, när man är förstagångsföderska /förälder så är det verkligen svårt att avgöra. Ska försöka göra den så detaljerad som möjligt! Test av skötväskor kommer med! Vad och kikade på Elodie Details idag, med ska se till att göra 2-3 st iaf! Jag återkommer! Grattis till er!

Joha Barnplaggsguiden.se

Tack alla för fina frågor! Nu har jag att göra! Kram!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..