Den här veckan hände det. Vi kom äntligen iväg, bara vi två. Jag och Rasmus firade ju som tidigare nämnt hans 40års dag på Nynäs Havsbad. Det var ett magiskt dygn. Vi lämnade Aline på föris på morgonen, sen lämnade vi Ian hos min pappa och syster. Sen tog vi bilen ut till Nynäshamn. Vi kunde inte fått en bättre dag, det var strålande sol och plus 9 grader.

Vi åt först lunch, sen bytte vi om och badade i utomhus pool, bastade, badade i havet och gick på massage. Det här gjorde vi i timmar. Därefter åt vi en fin middag och drack något glas vin, och sov ut! Den avkopplingen! Så längesen. Helt fantastiskt. Jag rekommenderar Nynäs Havsbad varmt! Riktigt fint, god mat och underbart vackra miljöer! Som balsam för min helt-färdiga-själ.

Nynäs havsbad recension barnplaggsguiden.se
Nynäs havsbad recension barnplaggsguiden.se
Nynäs havsbad recension barnplaggsguiden.se
Nynäs havsbad recension barnplaggsguiden.se
Nynäs havsbad recension barnplaggsguiden.se
Nynäs havsbad recension barnplaggsguiden.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..