Hej alla! Hos oss är det en helt ljuvlig dag! Så himla härligt när solen tittar fram! Idag har vi handlat nya koppar och rensat ut blande de gamla och slitna. Jag har även tagit tag i att rensa bland Alines gamla kläder. Mycket skänker jag, en del får Ian och lite säljs. 

Jag hoppas ni alla har en fin vårdag! Hörs ikväll!  

  
  
  
  

Overallen från POMPdeLUX är en favorit! Softshell materialet är perfekt för våren! 

 1. roxana skriver:

  Hej snälla!
  Kan du inte berätta var du säljer Alines kläder, vill så gärna köpa lite fina kläder till min dotter. Jag vet att hon har fina kläder. Kanske du säljer på tradera men hur ska jag hitta det och buda. Vill Även tacka för en fin blogg, du är bäst. Jag kollar och njuter, vi har inte råd att köpa fina dyra kläder än då jag är student men snart sååå:)))))

  1. Hej Roxana! Va kul att du gillar min blogg och tack för att du läser! Just nu så säljer jag lite på tradera, men mycket skänker jag eller låter det ärvas vidare! Ska dock lägga upp mer på tradera =) där heter jag sheilanielsen! Kolla där=)
   Helt rätt, man kan köpa mycket fina kläder till bra pris, alt välja rätt plagg att lägga pengarna på. Men handla på tradera, smart för dig och miljön! Vad har din dotter för stl? Vad vill du handla?=)
   Kram!

   1. Roxana skriver:

    Tack för ditt svar, jag trodde inte att du skulle svara men du är så sjyst. Hon har 92/98. Jag är intresserad av nästan allt som ett barn behöver. Jag är en finsmakare utan stor plånbok :))))))))) försöker köpa fina saker till henne ändå.
    Jag ska gå in och kolla på dina auktioner. Just nu behöver vi fina skor stl 23-24 och leksaker för tvååringar. Hoppas det bli några affärer där.
    kram

 2. Linda skriver:

  Jag har samma overall på för min dotter som precis lärt sig gå, och är verkligen nöjd med den.
  Undrar om du har bra tips för bra värmelager under overallen i och med att den är rätt så tunn och det fortfarande tidvis är rätt kallt ute, i alla fall här i Finland :). Gillar just overallen för att den är smal i passform och för att vår lilla tjej därför har lättare att röra sig i den. Tack för goda tips.

  1. Åh va kul att ni gillar den med! Vi har en ulloverall, väldigt tunn men med dragkedja från Ticket Outdoor under. Annars brukar jag ha en fleece under. Tycker ändå den håller värmen rätt bra!
   Håller med om att passformen är fantastisk! Speciellt för småttingarna!
   Ha en härlig dag! Tack för att du kommenterade =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..