Tävling – Vinn en SleepCarrier!

Tävlingsdags igen! Denna gång är det en riktigt härlig produkt som jag fått tävla ut. Jag var en av de absolut första att testa denna multifuktionsprodukt och är därför lite extra stolt över att nu få förgylla någon (några) annans liv med en!

SleepCarrier är en unik barnprodukt framtagen för att underlätta för barns sömn. Den är en horisontell bärsele, en mjuklift, ett babynest och en madrass. SleepCarrier rekommenderas av barnpsykologer för de verktyg föräldern får för att ge en trygg anknytning till sitt barn. Som mjuklift är SleepCarrier tillräckligt liten för att få plats i de flesta liggkorgar.

barnplaggsguiden.se

Ian som nyfödd i sin SleepCarrier

För att tävla gör så här:
1.
 1. Åhhh det verkar som en sån jäkla smart produkt!! Framförallt eftersom vi inte får in vår vagn i hissen utan måste bära liggdelen upp två trappor – med sleepcarriern hade vi bara kunnat lyfta ur den och ta vår lilla hiss upp – DET är väl motivation om något 🙂

 2. Vill hemskt gärna vinna en Sleepcarrier och har gillat Facebooksidan!

  Vi har en liten hemma och min man ska precis börja jobba igen. Lite läskigt att vara själv! Han har dessutom bytt jobb och kommer vara ute och resa flera nätter i veckan. Så jag behöver alla hjälpmedel jag kan få 🙂

  Håller tummarna!

 3. Försöker tänka hållbart nu när den lilla (och första) ska komma ut. Återanvänt en gammal spjälsäng som blir 60 år iår, valt nya saker med omsorg och som även gynnar tillväxten för svenska företagande. Sleepcarrier ligger på önskelistan och den visar ytterliggare hur duktiga entreprenörer vi har i Sverige, hur man kan kombinera flera funktioner i ett vilket gör produkten ultimat i mina ögon! 🙂 håller nu tummarna att den lilla ska få använda denna underbara produkt!

 4. Väntar mitt andra barn och en SleepCarrier skulle vara toppen då det underlättar att ha med bebis överallt. Ser mig själv i sommar sitta i skuggan i en park med bebis i SleepCarrier medans storebror springer omkring och upptäcker världen <3

 5. Åh vilken funktionell produkt! Har klämt på den i butik och önskat mig den. Perfekt när första barnet snart är här, den skulle underlätta vardagen för mig & lilleman som snart är här efter flera års längtan..

 6. Har likeat på fejjan!

  Jag har en vän som ska få en pytte till sommaren, och de skulle nog bli himla glada över att få låna en sleepcarrier nu när de flyttar till hus. Sen önskar vi syskon här hemma och tills dess är aktuellt är nog den färdiglånad hos dom och då skulle vi vilja ha den. Sen är det nog dags för ett syskon hos ett annat kompisar som jag tror skulle vilja låna den också! Den kommer till användning om den får flytta hit till oss:)

 7. Varför just jag skulle bli överlycklig att vinna denna härliga produkt är för att jag bor i en lägenhet 4trappor upp, utan hiss och har en hund som jag behöver gå ut med. Jag har planerat att ha vagnen i bilen då jag inte kan släpa upp den för alla trappor och vi har heller inget cykelföråd eller liknande att ställa den i. Denna produkt skulle vara helt underbar och underlätta massor för mig i min kommande vardag. Skuller verkligen bli jätte glad om jag vann 😀

 8. En sån här fiffig pryl hade passat mig och min 9 veckor gamla dotter perfekt!

  # Som ett bärsele när lillan är helt på tvären och bara vill vara med och ens egna armar inte räcker till
  # som en madrass när hon tränar nacken på plan yta
  # som ett babynest så vi kan ta en powernap tillsammans i sängen
  # och som en bärlift för alla dessa gånger man ska besöka någon som inte har hiss och envisas med att bo högst upp

 9. Jag har läst om sleepcarrier tidigare, va roligt med svenska entreprenörer som är innovativa. Jag och min sambo har pratat om att skaffa ett babynest till vårt första barn eftersom vi hört så mycket gott om dessa, men denna produkt skulle ju slå ett sånt med hästlängder tänker jag. Dessutom är den riktigt snygg!

  Så självklart skulle även jag vilja vara med och tävla, det är ju en fantastisk uppfinning som jag tror vi alla skulle ha stor nytta av i min nya lilla familj. Min sambo är sjukskriven nu för att vila och ta det lugnt pga för tidiga värkar, så vi hoppas lillkillen väljer att stanna inne och växa till sig lite till innan han tittar ut, men när han väl är ute vill vi gärna ha honom nära hela tiden, kunna bära med oss honom dit vi går. Sleepcarriern skulle sjävlklart få följa med direkt till BB.

  En sleepcarrier skulle absolut förenkla livet nu i vår och sommar för oss som bor en bit ut på landet och har rätt långt till släkt och vänner. Vi skulle använda den på alla fyra användningsområden; inne, ute trädgården, som babynest och lekmadrass och den skulle vara perfekt som tillfällig säng när vi är borta över dagen och dessutom passa perfekt i vår vagn som inte har någon egen mjuklift. Att kunna bära bebis i sele tror jag skulle passa min sambo perfekt som brukar undra hur hon ska orka bära den lilla ifall han har svårt att sova. En produkt som skulle glädja hela lilla familjen helt enkelt – och göra vardagslivet både smidigare och roligare.

  Jag använder för tillfället ingendera, men min sambo följer er både på Facebook och instagram, men håller tummarna!

 10. Till barn 1 sydde jag ett eget babynest. För hand! Satt många kvällar och sydde och stoppade med vadd.
  Babynestet blev väldigt välanvänt under den första tiden, mellan oss i sängen, i vagnen och på soffan, men nu till barn 2 känns det som det är dags för babynest version 2.0! Tvåan kommer hursomhelst få ärva det mesta, så en egen ny Sleep carrier är väl minstingen värd!?

 11. Jag vill vinna en sleepcarrier för en vän som får barn i maj. Hon är nu i vecka 35. Dom har ont om pengar och hon är ny inflyttad till området och långt bort från familjen.
  Dom är så fina människor att dom förtjänar det bästa. Jag själv hade velat ha en sleepcarrier till min son och det skulle vara en ren glädje att ge dom en sleepcarrier till deras dotter.
  Hon har haft en riktigt tuff graviditet så jag och familjen gör allt för att förgyll, underlätta och göra den så magisk det bara går.
  Snälla hjälp mig att pigga upp en kämpande blivande mor.

 12. Följer/gillar på Facebook och instagram (Lina Sällberg, sallberglina)! Jag skulle så gärna vilja vinna denna för att få några flera sovtimmar per dygn. Jag har nämligen en väldigt lättväckt bebis som ska somna hos mig, men jag kan inte sova ordentligt med honom på mig. Det vore perfekt att ha denna i sängen, för att sedan fälla ihop och smidigt lyfta över honom i sin säng och låta oss båda få bättre sömn på nätterna. Den vore också perfekt att ha som lift och madrass då jag inte vill lämna honom ensam, men ofta förflyttar mig mellan husets våningar dagtid. En mjuk lekmatta blir det också, nu när han previs börjat vända sig och verkligen intressera sig för omgivningen! Håller tummarna 🙂

 13. Hej!

  Jag har like:at deras FB och instagram.

  Jag vill vinna denna underbara produkt till en vän som försökt få barn i över 10 år och nu är gravid och ska få en liten prinsessa i sommar. Familjen har det lite knapert ekonomiskt just nu, så jag skulle vilja överraska med denna produkt som skulle underlätta deras vardag väldigt mycket när väl barnet kommer.

  Jag hoppas att jag, tillsammans med dig och sleepcarrier kan få ge familjen en bra start i deras nästa fas i livet.

 14. Om vi vann denna skulle vi vara så tacksamma. Jag har velat köpa en länge nu, men ekonomiskt måste vi göra andra prioriteringar. Känns tråkigt att inte ens ha möjligheten att kunna investera i en så mångsidig produkt!
  Därför håller vi tummarna nu, jag och min son Bror, och hoppas att han snart får sussa sött i en sleepcarrier medan mamma gör annat!

 15. Följer/gillar ☺️
  Det är lite tidigt i min 2a graviditet men med vår lille A ville han bara vara hos mig dem första 6 mån. Vi hade verkligen behövt en sleep carrier då. Lillebror/lillasyster kanske blir likadan…
  Vi tänkte kanske införskaffa ett babynest med nr 2 också men med sleep carrier kan man ha dem hos sig utan att skada deras ryggar! Som man kan göra med en bärsele.
  Hoppas hoppas!

 16. vilken fin och bra produkt för baby och förälder, önskar väldigt mycket, sömn och anknytning är båda mycket nödvändiga och det är viktigt att båda fungerar så bra som möjligt, denna produkt underlättar vardagen för både baby och förälder, så nödvändigt

 17. Jag vill vara med och tävla, har like:at på FB.
  SleepCarrier är precis den produkt jag saknade med mitt första barn. Nu när tvåan snart kommer skulle den passa perfekt. Blir inte till att köpa någon eftersom både jag och pappan är studenter men jag håller tummarna för att vinna en!

 18. Först och främst, vilken bra blogg.
  Kul att du lottar ut just sleep carriern som jag kikat på så länge.
  Jag väntar mitt första barn och är alldeles ensam då pappan inte verkar vilja vara i bilden.
  Tycker att sleepcarrier verkar vara toppenverktyget för mig då jag bor på fjärde våningen utan hiss. Och dessutom så himla bra med bärselen, speciellt när man inte har någon som kan avlasta.
  Den verkar ergonomisk och det underlättar för en med dålig rygg som mig.
  Jag vill verkligen vinna denna! Det hade underlättat min vardag så mycket!

  Håller tummarna 🙂

 19. Har gillat på FB! 🙂

  Har bebis nr 2 på G och första sov mycket dåligt, speciellt på dagen och OM hon sov så sov hon på mig… En sleepcarrier hade verkligen underlättat. För när bebisen inte sover så går man nästan in i väggen.

 20. Jag vill vinna till bebis i magen! Hoppas! Vi har ont om pengar så det här skulle vara så stor hjölp

 21. Som blivande förstagångsföräldrar i april
  funderar vi på hur man smidigt kan ha bebisen intill

  Vi vill inte lämna plutten själv i sin säng
  utan vill ha mamma-pappa-bebis-häng

  En sleep-carrier verkar för ändamålet perfekt
  och när vi vill lägga plutten slipper den bli väckt

  Dessutom är husjakten fortfarande på gång
  Så vi får ha vagnen längst ner i vår trappuppgång

  Att bebisen i sleep carrier upp och ner till vagnen bära
  gör nog att vi över de tre trapporna slipper svära

  När plutten blir större kan vi ha den som lekmatta
  och där se vår lilla ögonsten ligga och skratta

  Sleep carrier verkar kort sagt toppenbra
  och skulle vi vinna skulle jag ropa hurra!

 22. Hej! Tack för en fin blogg! Jag önskar vinna denna till min syster som väntar tvillingar, så den endast måste köpa en! Vore underbart att få ge bort! Hoppas på vinst! Ha ej fb

 23. Vi väntar vår andra lille, praktiskt att kunna bära barnet horisontalt. Något vi görna skulle testa om möjlighet ges!! Hoppas att få vinna, så nyfiken på denna produkt

 24. Jag önskar vi na denna Gryma produkt till mitt första barn. Det är så mycket att köpa och jag hsr ibte råd med allt jag vill ha. Denna vill jag ha!!

 25. Min man och jag väntar enäggstvillingar i slutet av sommaren och att vinna en SleepCarrier hade varit helt fantastiskt! Tänk att då bara behöva köpa en SleepCarrier till så vi smidigt kan bära upp våra små för trappan till lägenheten eller bära runt på varsin liten goding i SleepCarrien när de ska nattas! Verkar vara en riktigt bra produkt som skulle kunna underlätta det kommande småbarnslivet med två små härliga bebisar!

 26. Hej! Jag vill vinna den fantastiska sleepcarrier’n eftersom jag väntar mitt tredje barn på kort tid, och vet att jag kommer att behöva bära bebisen väldigt mycket i början för att skydda den från sina äldre syskon. Då måste en sleepcarrier vara det absolut bästa valet för babyn! 🙂

 27. Åh detta är den ultimata drömprodukter för alla föräldrar och barn. Min lilla tjej som rullar kryper slår sig hela tiden, så kunna sätta henne på denna fina mattan skulle göra mig lugn och trygg för en stund
  Kram

 28. Väntar vårt första barn nu till hösten, är avstängd från jobbet från v.12 pga fysiskt riskfyllt arbete. Spenderar alltså dagarna hemma med vår lilla hundvalp och förbereder för bebisen! Försöker köpa allt begagnat för att vara både miljövänlig och ekonomisk, och denna hade ju varit underbar att få vinna! Tittar på babynest nu men denna produkt verkar vara ett smartare alternativ, dessutom perfekt för oss som bor tre trappor upp utan hiss! Håller tummarna!

 29. Hej!
  Vilken fantastisk tävling! Denna skulle ju passa perfekt till lillebror som kommer nu i slutet på april. Och motivering. Jadu jag vinner aldrig något så det vore ju på tiden nu 😉

  Otroligt söt bild på Lill Ian oxå!

  Puss!

 30. Jag väntar mitt första barn och behöver verkligen en sleepcarrier som jag kan bära min bebis i när den sover. Den verkar smart och smidig och det skulle passa mig perfekt. Den är väldigt fin också! När man väntar sitt första barn är det inte mycket man har och man uppskattar en sån pass viktig och praktisk grej.

 31. Om vi hade en Sleepcarrier så hade vi inte behövt oroa oss lika mycket för hur vi ska släpa vår förstfödde upp och ner i trapphuset mellan vagnen och hemmet. Jag upplever att den kommer att göra min vardag som mammaledig betydligt friare och mindre komplicerad.

  Gillat sidan och även lämnat denna kommentar där.

  Tack på förhand!

 32. Följer på insta!

  Åh denna verkar mycket praktisk! Skulle underlätta våra besök hos både mor- och farföräldrarna.

  Morföräldrarna bor inte i samma stad och vi har ingen bil så blir mycket tåg. Skulle underlätta resandet för sonen att träffa mormor och morfar att kunna ta på och av tåget utan krångel.

  Farföräldrarna bor på våning 6 utan hiss, återigen hade det underlättat med en Sleepcarrier då vi kan bära upp honom utan att väcka honom och slippa krångla med vagnen.

  Vi skulle verkligen få nytta av denna och vilja köpa själva men när jag går på föräldrapeng och sambon på studiemedel har vi det inte så fett just nu.

 33. Oh jag föll för denna produkt direkt när jag fick höra talas om den. Jag väntar mitt första barn om en månad och ibland är det svårt att avgöra vilka produkter är nödvändiga och vilka som är extra. Självklart önskar jag nästan allt till mitt barn men det är inte så det funkar och ekonomin spelar oftast en större roll.
  Min önskan är att vänja mitt barn till spjälsängen direkt och inte ha honom i vår säng den första tiden. Med denna produkt känns det som en möjlighet då jag enkelt kan lyfta honom till sin säng utan att han vaknar. Jag hoppas att jag vinner denna produkt som kan underlätta livet för en nybliven mamma 🙂

 34. Det här är lösningen! Vi måste vinna denna produkt som skulle hjälpa oss och ge oss bättre livskvalitet!

 35. En klockren produkt som skulle passa vår hisslösa lägenhet perfekt!. Fick upp ögonen för Sleepcarrier efter att ha läst om den här hos dig för ett tag sedan och har sedan dess varit hos två återförsäljare där den tyvärr varit slut. Så perfekt läge för en tävling!

 36. Även jag fick upp ögonen för sleepcarrier hos dig! Fantastisk produkt som jag varit sugen på sen dess! Hoppas på att vinna till kommande bebis (oktober) vore härligt då våra barn sovit så dåligt!

 37. Verkar vara en väldigt fiffig pryl, hoppas på turen att vinna en sådan till våran kommande lilla flickeskatt!

  1. Kanske skulle motivera varför just vi skall vinna den också 🙂
   Är övertygad att den skulle bli väldigt praktisk för oss. 🙂

 38. Åh! jag önskar vinna denna till bebis som kommer om 4 veckor. Jag är ensamstående och har det tufft ekonomiskt. Tur med föräldrar som hjälper till, vore kul att skaffa något själv! Hoppas på tur! riktigt fin produkt. har tyvärr inte fb..

 39. Det var en gång en bebis, som inte kunde sova. Mamman hade testat allt, förutom en sleepcarrier. Kanske lösningen? Hoppas på tur!
  tack för en fin blogg!

 40. Bästa bärselen! Vi hsr en sånn redan, och därför önskar jag vinna en till min brors kommande bebis! Vore underbart om även de fick prova denna och använda den varje dag som vi! Dom hsr en liten hiss! Hoppas hoppas shoppas

 41. Väntar tillskott i sommar och är så orolig för att hon ska få kolik, precis som storebror hade i flera månader. Han är nu 1.5 åt gammal och har hittills knappt sovit en handfull gånger igenom hela natten. Tänk om denna kunde få flytta hem till oss och lugna ett mamma- hjärta?

 42. Väntar ett fjärde tillskott i slutet av sommaren. En liten hoppas :). Då vi efter tredje barnet inte tänkte skaffa fler barn så gav/sålde vi av alla babysaker och står nu helt tomhända till detta lilla mirakel. Skulle jätte gärna vilja vina denna fina produkt!!

 43. Följer på Instagram (@amumreviews).

  Vill vinna för att det verkar vara en så smart produkt som skulle passa oss så bra! Har en bebis som är svår att flytta utan att väcka och den här skulle hjälpa oss så mycket i vår vardag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..