Tävling – Vinn en SleepCarrier!

Tävlingsdags igen! Denna gång är det en riktigt härlig produkt som jag fått tävla ut. Jag var en av de absolut första att testa denna multifuktionsprodukt och är därför lite extra stolt över att nu få förgylla någon (några) annans liv med en!

SleepCarrier är en unik barnprodukt framtagen för att underlätta för barns sömn. Den är en horisontell bärsele, en mjuklift, ett babynest och en madrass. SleepCarrier rekommenderas av barnpsykologer för de verktyg föräldern får för att ge en trygg anknytning till sitt barn. Som mjuklift är SleepCarrier tillräckligt liten för att få plats i de flesta liggkorgar.

barnplaggsguiden.se

Ian som nyfödd i sin SleepCarrier

För att tävla gör så här:
1.
 1. Följer på Instagram (@amumreviews).

  Vill vinna för att det verkar vara en så smart produkt som skulle passa oss så bra! Har en bebis som är svår att flytta utan att väcka och den här skulle hjälpa oss så mycket i vår vardag!

 2. Väntar ett fjärde tillskott i slutet av sommaren. En liten hoppas :). Då vi efter tredje barnet inte tänkte skaffa fler barn så gav/sålde vi av alla babysaker och står nu helt tomhända till detta lilla mirakel. Skulle jätte gärna vilja vina denna fina produkt!!

 3. Karine skriver:

  Väntar tillskott i sommar och är så orolig för att hon ska få kolik, precis som storebror hade i flera månader. Han är nu 1.5 åt gammal och har hittills knappt sovit en handfull gånger igenom hela natten. Tänk om denna kunde få flytta hem till oss och lugna ett mamma- hjärta?

 4. Minna skriver:

  Bästa bärselen! Vi hsr en sånn redan, och därför önskar jag vinna en till min brors kommande bebis! Vore underbart om även de fick prova denna och använda den varje dag som vi! Dom hsr en liten hiss! Hoppas hoppas shoppas

 5. Det var en gång en bebis, som inte kunde sova. Mamman hade testat allt, förutom en sleepcarrier. Kanske lösningen? Hoppas på tur!
  tack för en fin blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..