Hej alla! Här hemma har vi ett stukat gäng. Barnen har fått ögoninflammation och Aline är hemma från föris. Hon kastas mellan att tycka att det är helt okej och kul till att tycka att allt är pest! Jag serverar henne skivad banan, mjölk med sugrör osv osv. Lustigt egentligen, att man gör vad som helst för att dom ska vara nöjda och glada.

Här är vad Aline skulle ha på sig idag, men hon vägrade toppen, och har nu nattlinne, leggings och strumpor. Men varför inte?

IMG_3383.JPG

Föresten så har Ian knäckt koden med mat! Jag tackar er för tips! Jag har ”vanlig” mat som jag lägger en klick fruktpure på. Då äter han det, även maten. Så kör jag några skedar, sen kan jag strunta i fruktpuren. Rikigt skönt!

IMG_3317.JPG

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..