Åhléns har lanserar en ny kollektion, den heter Green Collection. Kollektionen är verkligen något extra tycker jag!  Den är tillverkad av enbart återvunna material, tencel eller ekologisk bomull, vilket gör den till ett Bra Val. För att klassas som ett ”Bra Val” enligt Åhléns så ska plagget vara extra hänsynsfull tillverkat för både människor och miljö.

Green Collection är Åhléns första sammanhållna kollektion som är hållbar. Den är lättkoordinerad och stilren i vårens viktigaste siluetter. Kollektionen finns även för dam såväl som barn och baby. Kollektionen släpps i begränsad upplaga denna vecka på utvalda Åhléns varuhus.

Jag har lyckats låna hem och fota några av godbitarna för barn! Hela kollektionen känns väldigt fresh och somrig! Jag älskar tunikans mönster. Alla plagg är lekfulla men ändå enkla och stilfulla. Formerna på de blå och vitmönstrade kläderna är så fina. Luftigt, svalt och somrigt! Stort plus för riktigt bra priser! Spring till er närmsta Åhléns vetja!

IMG_4462.JPG
IMG_4463.JPG
IMG_4464.JPG

Tunikorna har ljuvliga armar och en härlig A-form som jag personligen tycker är bland den finaste formen barn kan ha!

IMG_4468.JPG

Fin bomullstopp med härliga volangdetaljer. Tycker det lila extra är sånt som gör det!

IMG_4469.JPG
IMG_4470.JPG

En sommarfavorit! Passar bra till både leggings, jeans och shorts!

IMG_4471.JPG
IMG_4472.JPG

Hela kollektionen har det ”lilla extra”, fina haremliknande byxor med en tunn snygg randigtröja. Jag gillar verkligen de orangea detaljerna! Ian skulle jag gärna klä i detta om han vore lite äldre!

IMG_4474.JPG
IMG_4476.JPG

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..