Hej alla! Jag såg att Bella har börjat använda nestet till Sally. Åh det är nog bland det ljuvligaste att titta på tycker jag. En liten bebis som sover i sitt nest. Hon frågade mig vilken jag tyckte var bäst, och efter att ha testat Bonni&Bo så tycker jag de är bland de absolut bästa. Jag älskar att de är handgjorda, det finns så mycket kärlek i dem!

Jag måste visa er dess härliga mössor hon gjort! Perfekt som lite varmare vårmössa. Färgerna och tofsen är bedårande!

IMG_5298.JPG
IMG_5286.JPG
IMG_5294.JPG
Body från Livly och byxor från Zara.

Även denna fina sommarklänning kommer från Bonni&Bo! Den ska vi matcha med bara ben och sandaler!

IMG_5300.JPG

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..