Ni förstår inte riktigt friheten! Jag är så trött på syskonvagnen, även fast det är bra osv. Vi är på landet, och valde att ”bara” ha med vår nya Kronan Sulky S. Jag har nämligen fått hem den som recensionsexemplar från Big Baby, och är helt såld, redan. Jag måste nog köpa den. Hursomhelst är det väldigt smidig, går att ha fult liggläge i och är superenkel att köra.

Kronan Sulky S
Kronan Sulky S
Kronan Sulky S
Kronan Sulky S
Mer om vagnen kommer. Nu ska vi hjälpa till att lägga i bryggan. Vårstädning och fix på landet!

 

  1. Jag vill gärna höra mer om vagnen sen, vi är på jakt efter en smidigare vagn till sommaren.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..